780.514 burgers geleverd op 3 jaar tijd: Deliveroo onthult zijn cijfers voor Fast Food Day!​

Fastfood-lovers, your attention please! Duid 16 november maar stipt aan in jullie agenda want op die dag vieren we allemaal samen World Fast Food Day. Een dag vol burgers, woks, pizza's enzovoort! Deliveroo viert mee en plaatst jullie favoriete fastfood-ketens in de kijker. Let's indulge!

Op vrijdag 16 november wordt er wereldwijd World Fast Food Day gevierd. Op die dag mag iedereen volledig toegeven aan alle sappige guilty pleasures en cravings. Frietjes, nuggets, milkshakes, burgers, het mag allemaal! Via Deliveroo kan je bij Quick of Pizza Hut alvast jouw favoriete burger of pizza bestellen. En dan hebben we het nog niet over alle andere keuzes!

 

Belgen houden van fastfood  
De voorbije drie jaar werd er in België tonnen fastfood besteld via Deliveroo. Dit zijn de hoeveelheden die aan huis geleverd werden.

Fun fact: de populairste fastfood-picks zijn de cheeseburger en de pepperoni pizza. 

  • 6.401.817 sushi's = 173 ton
  • 875.477 pizza's = 298 ton
  • 780.514 burgers = 273 ton
  • 581.863 wokgerechten = 233 ton

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.