All I want for Christmas is.... taart!

Deliveroo zet samen met Julie's House en St Môret® de kersttaart op tafel

De dagen worden killer, de zon zeldzamer en je kruipt sneller onder de wol. Voor je het weet is het Kerst en mag je alweer een verrassend feestmenu uitdenken met als pièce de résistance een memorabel zoet dessert. Maar waarom deze kerstperiode weer staan zwoegen in de keuken, wanneer je ook kunt imponeren met deze artisanale taarten van Julie's House? De zoete boetiek uit Gent sloeg de handen in elkaar met St Môret® om twee heerlijke baksels te creëren. Deliveroo zorgt er nu voor dat deze gewoon aan jouw deur in Gent worden geleverd!

Al jaren zweert Julie Stampaert - oprichtster van  Julie's House - bij verse, onbewerkte producten. Daarom werkte ze met St Môret®,  een verse kaas, die 100% natuurlijk is, zonder kunstmatig toegevoegde smaken of conserveer-middelen. 

De patissier dook in haar atelier en creëerde een winterse pavlova, afgewerkt met een laagje St Môret®-crème zacht geparfumeerd met kaneel, gedecoreerd met citrusfruit, granaatappel en rozemarijntakjes. Voor wie van biscuit houdt, bakte ze ook een Swiss Roll gevuld met een frisse, smeuïge St Môret®-crème en ambachtelijke confituur van blauwe bessen.

All I want for Christmas… is a dessert? YES! Vanaf vandaag kan je bij Deliveroo terecht om deze lekkernijen aan huis te laten leveren. Gentenaren kunnen maar beter hun taartschotels afstoffen, want deze desserts bezorgen je zonder twijfel een een moment de gloire tijdens elk feestdiner! 

 

Praktisch: 
De pavlova met St Môret® is nu al te koop bij Julie’s House t.e.m. 8 april 2019. 
Prijs: €19,80 (6 personen)

De St Môret® Swiss Roll is te koop bij Julie’s House vanaf 4 december 2018 t.e.m. 31 januari 2019. 
Prijs: €28,20 (10 personen)

Plaats hier jouw bestelling.*
De kersttaarten bestel je een dag op voorhand via Deliveroo.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.