Allez Deliveroollez: vanaf nu geniet je thuis van heerlijke kermis snacks

Deliveroo slaat de handen in elkaar met het befaamde oliebollenkraam Delforge en brengt de kermis tot bij je thuis

Wanneer we denken aan de kermis denken we aan flashy attracties, opvliegende deuntjes en natuurlijk … oliebollen! Deze heerlijke gefrituurde snack is dé kermis snack bij uitstek en doet bij velen alvast het water in de mond komen. Geen zin om zelf naar de kermis te gaan en aan te schuiven? No problemo, want het bekende oliebollenkraam Delforge slaat de handen in elkaar met Deliveroo. Zo bestel je deze lekkernij eenvoudig bij je thuis. 

Wie dacht dat je enkel kan genieten van een portie stomende oliebollen op de kermis heeft het mis, want speciaal voor de opening van het kermisseizoen zorgt Deliveroo ervoor dat je nu ook in je eigen zetel kan genieten van deze zoete heerlijkheid. Hiervoor werken ze samen met Delforge, een begrip in de Belgische kermiswereld. Al vijf generaties lang voorziet de familie Delforge heerlijke oliebollen op Belgische kermissen. Dat je er nu ook thuis van kan genieten, is de kers op de taart, of beter, de bloemsuiker op de oliebol!

Naast oliebollen kan je bij Delforge natuurlijk ook terecht voor andere populaire snacks zoals warme wafels, churros of een gesuikerde appel. Daarbovenop ontwikkelde Delforge speciaal voor Deliveroo de “Kermis @ home”-special, die exclusief beschikbaar zal zijn op het platform voor een prijs van €15,00. Deze bestelling bevat maar liefst 15 oliebollen en 6 churros. In combinatie met de kleurrijke verpakking van dit gerecht, waan je je meteen op de kermis. 

Quirin Dalemans, General Manager Deliveroo België: “We zijn enorm verheugd dat we deze samenwerking hebben kunnen opzetten met Delforge! Deliveroo is meer dan welke bezorgservice gepassioneerd door eten en eetrituelen. Aangezien smoutebollen ​ op de kermis voor velen een nostalgische traditie zijn, kunnen die dus zeker niet ontbreken in ons gamma.” 

Komt het water je al in de mond? Ontdek dan hieronder waar en wanneer je bij Delforge kan bestellen via Deliveroo.be of in de app: 

  • Kortrijk 07/04 - 23/04
  • Elsene (Ixelles) Flageyplein 05/05-21/05
  • Antwerpen Sinksenfoor 27/05-02/07
  • Brussel Zuidfoor 15/07-20/08
  • Luik Oktoberfoor 30/10-12/11

Klik hier om de hoge resolutie beelden te downloaden


Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 100.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met 2.000 medewerkers in kantoren over de hele wereld.

Deliveroo is actief in meer dan 800 steden in 12 markten, waaronder Australië, België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Nederland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Deliveroo, sinds 2015 actief in België, is vandaag aanwezig in 26 steden, waaronder Aalst, Antwerpen, Bergen, Brussel, Brugge, Charleroi, Doornik, Gent, Genk, Hasselt, Knokke-Heist, Kortrijk, Leuven, Louvain-la-Neuve, Luik, Machelen, Mechelen, Namen, Nijvel, Oostende, Roeselare, Sint-Niklaas, Sint-Truiden, Vilvoorde, Waterloo en Waver. Momenteel zijn er 3.000 koeriers actief in het land en werken 3.000 restaurants met Deliveroo.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.​

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.