Back to school: De meest kindvriendelijke gerechten op een rijtje

Deliveroo to the rescue

September! Tijd om terug wat routine in te plannen. Na acht weken zomervakantie is het niet altijd even eenvoudig om de terug-naar-school of werkroutine herop te starten. Zijn enkele tips om je terug in te werken welkom? Ontdek Deliveroo's tips die voor het hele gezin gemakkelijke maaltijdopties aanbieden.

Na een vermoeiende dag op het werk wil je 's avonds het liefst van al tijd doorbrengen met je geliefden. Maar de realiteit is dat je geconfronteerd wordt met een lijst aan klusjes, hongerige kids en voorbereidingen voor de volgende dag. Klinkt dit scenario je ook bekend in de oren? 

Elke dag, in elk gezin, wordt dezelfde vraag gesteld: "wat eten we vandaag?". Het nieuwe schooljaar zorgt dan ook voor extra stress, want toegegeven: het vereist organisatie. Bespaar jezelf de zoektocht en laat je verrassen door het kindvriendelijke menu dat Deliveroo aanbiedt. 

De bezorgservice verzamelde de top 5 populairste bestellingen van kindermenu's in België. Met deze gerechten kunnen ouders de druk van de eerste weken verlichten en hun kids trakteren op iets lekkers en gezond:

1. Balletjes in tomatensaus bestel je bij Lunch Garden of Balls & Glory;
2. Kid's vol au vent bij Poule & Poulette;
3. Little Pad Thai bij Pitaya in Brussel;
4. Kids Poké Bowl bij Tadao Poké bar in Brussel
5. Hamburger voor je mini kan je bestellen bij Mint in Antwerpen, Paul's Boutique in Gent, bij Hard Rock Café in Antwerpen en Brussel of Point B in Charleroi;
En als dessert? Dan kan je een Happy Kiddo box bestellen met 5 verschillende donuts bij Donut Boutique in Gent.

Echter dien je 's avonds ook reeds de voorbereidingen te treffen voor de lunch van de volgende dag. Ook daarvoor kan je beroep doen op Deliveroo dankzij de thuislevering van je boodschappen bij Carrefour

Voor extra inspiratie voor de lunch, kan je opteren voor de trendy bento box! Je vult je lunchdoos met verschillende ingrediënten zoals humus, geroosterde kip, groenten en geroosterd pitabrood. Allemaal ingrediënten die je eenvoudig bij Carrefour via Deliveroo.be kunt bestellen en die slechts 30 minuten later aan huis worden geleverd.

Hieronder alvast 2 video's om aan de slag te gaan:

Source: ©Oh Nino

Source: ©Linna in Japan

Daphné Bonami

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.