Bekijk het nieuwe seizoen met Eleven's wafels in de hand, aan huis geleverd dankzij DELIVEROO !

EXCLUSIEF IN BELGIË !

De Upside Down, Demogorgon en nieuwe avonturen met Eleven zijn terug! De cultserie lanceert haar derde seizoen op 4 juli 2019. En wat als je tijdens deze nieuwe afleveringen zou kunnen smullen van Eleven's favoriete wafels, die bovendien niet verkrijgbaar zijn in België?

Op de dag van de lancering van het nieuwe seizoen kan je in Luik de cultwafel van de serie bestellen en dit gedurende één week. Een exclusief aanbod dat door Waffle Factory wordt aangeboden en alleen te verkrijgen via Deliveroo!

Tijdens de release van nieuwe seizoenen, merkt Deliveroo regelmatig stijgingen op in het aantal bestellingen. Om fans volledig te laten onderdompelen in de wereld van hun favoriete serie, werkt Deliveroo voor de gelegenheid samen met Waffle Factory om de exclusieve wafels van Eleven te maken.

  Beschikbaar van 4 tot 11 juli voor €3. 

  Persberichten in je mailbox

  Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

  Over Deliveroo

  Over Deliveroo

  Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

  Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

  Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.