Bestel originele party goodies bij Deliveroo's eerste Christmas shop

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat de zoektocht naar het leukste kerstcadeau ook weer begonnen is. Naar aanleiding van de feesten, lanceert Deliveroo dit jaar de enige echte 'Deliveroo Christmas Shop'. Wat dacht je van de mooiste kerstcrackers van het land om je feesttafel mee te versieren? Met deze kerstcrackers maak je niet alleen je gasten blij, maar steun je samen met Deliveroo het goede doel Stichting Pelicano. Dubbel geven dus!

Tijd om te feesten
Vieren met familie en vrienden is het allerleukste wat er is! Het is een tijd van gezellig samenzijn en lekker tafelen. Deze keer denk je misschien niet aan Deliveroo om een heerlijk feestmenu op tafel te toveren, toch heeft de bezorgservice een nieuwigheid in petto om er een onvergetelijke eindejaarsperiode van te maken.

Gedurende de maand december kan je in Antwerpen, Brussel, Gent, Luik en Namen op de Deliveroo Christmas Shop op Deliveroo.be de meest originele Christmas goodies bestellen om je feestje helemaal af te maken, zoals met de gelimiteerde Christmas Crackers*.

*Een doos Deliveroo Christmas Crackers bevat 6 crackers met elk een verschillende inhoud.

De kerstcrackers zijn niet alleen leuk om je tafel mee te versieren, maar het zijn bovendien de ideale party starters vol leuke verrassingen voor je gasten. Wie weet zit er in jouw cracker wel een pin met hilarische quotes van Karen Francois, een paar ugly Christmas socks of een Deliveroo-voucher. Met een beetje geluk is die laatste wel €20 waard!

Happy holidays voor iedereen
Tijdens de feestdagen spreken we wel eens van de warmste periode van het jaar, daarom schenkt Deliveroo € 10 000,00 aan Stichting Pelicano, een organisatie die de strijd tegen kinderarmoede in België aangaat. En ook jij kan je steentje bijdragen!

Wil jij je dit jaar van je beste kant laten zien als secret santa? Koop dan een doos kerstcrackers op de Deliveroo Christmas Shop ter waarde van € 15,00, een bedrag volledig ten voordele van Stichting Pelicano. Elke doos bevat 6 crackers met een verrassende inhoud. Daarmee kom jij ongetwijfeld origineel uit de hoek en maak je niet alleen je lief/bomma/nonkel/... blij, maar ook de Pelicano-kindjes.

Daarbovenop schenkt Deliveroo voor elke verkochte doos kerstcrackers op Deliveroo.be nog eens datzelfde bedrag van € 15,00 aan Stichting Pelicano. A gift that keeps on giving...

Kristof De Boever, bestuurder bij Stichting Pelicano: "1 kind op 5 leeft in België in armoede. Dat wil zeggen dat 513.000 kinderen in ons land mogelijks geen dagelijkse warme maaltijd krijgen. Het is dan ook schitterend dat Deliveroo met deze kerstactie per verkochte cracker een kind in armoede één week lang een volwaardige maaltijd schenkt. Want als armoedeorganisatie verwerken wij dagelijks hartverscheurende armoedesituaties. Daarom ondersteunen wij sinds onze oprichting reeds 2.639 Pelicanokinderen tot ze hun plaats in het werkveld vinden. Met deze duurzame aanpak lossen we kinderarmoede op en doorbreken we de vicieuze armoedecirkel"

Rodolphe Van Nuffel, Woordvoerder Deliveroo Belgium: "Bij Deliveroo hechten we veel belang aan gelijke kansen en rechten voor iedereen, daarom steunen we met plezier Stichting Pelicano, een vereniging die zich inzet om kinderarmoede in België te bestrijden en zo alle kinderen in ons land gelijke kansen wil geven. Per verkochte doos van 6 Crackers aan de prijs van €15, stort Deliveroo nog eens €30 aan Pelicano bovenop de €10.000 die we reeds doneerden. Met deze actie hopen we dan ook dat mensen het goede doel massaal gaan steunen om zo de kinderen in armoede te helpen."

Vanaf 1 december 2021 kan je de gelimiteerde Deliveroo Christmas Crackers bestellen voor slechts € 15,00 per doos van 6 via Deliveroo.be in Antwerpen, Brussel, Gent, Luik en Namen.

Daphne Bonami

PR Account Manager

Zoë Nassel

Walkie Talkie

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.