🌏🙂 Day: Bestel jij een 🤤 of een 🌟🐔?

Burger King vertaalt voor één dag het Deliveroo menu in Emoji

Op 17 juli is het World Emoji Day. Een dag dat er even stil gestaan kan worden bij de impact die de smiley en overige emoji's hebben op ons leven. Stuur jij nog wel eens een Whatsapp-bericht zonder een smiley toe te voegen? Wat dacht je ervan als je nu ook je bestelling in Emoji kunt plaatsen? 

  • Naar aanleiding van World Emoji Day wordt het menu van Burger King exclusief op Deliveroo.be voor één dag vertaald naar Emoji;
  • Voor het eerst kunnen Deliveroo-klanten hun favoriete 🤤, 🚚👑 of 👑🐤🐤🐤🐤 in Emoji bestellen.

De reden waarom 17 juli als World Emoji Day wordt bestempeld is eenvoudig te verklaren doordat de kalender-emoji - 📅 - in iOS deze specifieke dag aanduidt!

Speciaal voor World Emoji Day kan je op zaterdag 17 juli via Deliveroo.be bij Burger King jouw bestelling in Emoji plaatsen. Voor één dag wordt het volledige menu vertaald naar Emoji.

Kan jij achterhalen welke Emoji voor welke 🍔, 🥗 of 🍟 staat? Laat jij je verrassen door de 🙂 of kan je ze ontcijferen? 

Bovendien word je op World Emoji Day getrakteerd op een gratis 🍔bij een bestelling van minimum € 15. 

Daphné Bonami

PR Account Manager, Walkie Talkie

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.