De top 7 restaurants waar je vegan kunt bestellen bij Deliveroo !

Door veganisten wordt op vrijdag 1 november World Vegan Day gevierd. Om in te spelen op de huidige food- en markttrends, werkt Deliveroo voortdurend aan het veganistische aanbod zodat jij kan genieten van een lekkere vegan maaltijd.

Ook vandaag de dag lokt veganistisch soms negatieve reacties uit: "Geen vlees, geen vis, geen dierlijke producten, wat blijft er dan nog over?".

Maar niets is minder waar voor Deliveroo en hun partners die aantonen dat veganistische gerechten wel lekker kunnen zijn. Om dit te doen, ontwikkelt Deliveroo het aanbod aan veganistische opties op het platform van de bezorgservice. 

Ter gelegenheid van Wereld Vegan Day, deelt Deliveroo hieronder de top 7 meest populaire vegan restaurants waar je jouw bestelling kunt plaatsen via Deliveroo.be:


Wist je bovendien dat*...

  • 7% van de Belgen nooit vlees eet?
  • 9% van de Belgen flexitariër is (eet minstent drie keer per week vegetarisch)?
  • het grootste aantal veganisten in Brussel wonen en het minste in Antwerpen?
  • 43% van de Belgen denkt dat er in de toekomst steeds meer mensen vegan zullen eten? 
  • je naast voeding dierlijke producten ook kan bannen uit je kleding, verzorgingsproducten en je interieur?

*Publicatie van Gondola Magazine 12 maart 2019
 

Over Deliveroo 
Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 50.000 van de meest geliefde restaurants, evenals meer dan 50.000 rijders om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo's hoofdkantoor bevindt zich in Londen. Het bedrijf werkt met meer dan 2.000 werknemers in kantoren over de hele wereld.
 

Deliveroo is actief in meer dan 500 steden in 13 landen, waaronder Australië, België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Nederland, Singapore, Spanje, Taiwan, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk. In België is Deliveroo marktleider en actief in 13 steden. De bezorgservice werkt in ons land met meer dan 1.400 restaurants.  ​

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.​

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.