De ultieme stay-at-home picknick tips van DELIVEROO

Organiseer de gezelligste picknick in je eigen tuin

Nu het lentezonnetje volop schijnt, kriebelt het om lekker te picknicken. Wist je dat je ook in je eigen tuin of op je terras een gezellige picknick kunt organiseren? Niemand die je favoriete plek inneemt en een pak minder gesleur! Deliveroo deelt enkele tips om een picknick bij je thuis te organiseren.

  Organiseer de ultieme stay-at-home picknick in je tuin of op je terras. Neem er een rood-wit geblokt laken bij, sfeerlichtjes en sierkussens en trommel je vier vaste vrienden op voor een gezellige picknick bij je thuis

  Nog wat inspiratie nodig? Deliveroo deelt hieronder de leukste picknick tips en bijpassende restaurants waar je jouw bestelling kunt plaatsen. Nu hoef je enkel nog maar te genieten!

  Breng de kersenbloesem bij je thuis

  Overal zijn de prachtige paarsblauwe boomtoppen aan te schouwen. Creëer thuis een blauwe regen door te knutselen met paars, blauwe en roze crêpepapier en maak er propjes van. Zoek in je kast naar een leuk picknicklaken en houdt de Japanse sfeer hoog door sushi te bestellen bij Ocean Sushi in Antwerpen. 

  Met de voetjes in het zand

  Heb je in de tuin een zandbak voor de kids? Dan is dit het moment om een picknick op het strand na te bootsen. Op het strand wil je het simpel houden en wil je niet dat er zand tussen je eten belandt. Kies voor belegde bagels van Sanserveria Bagelsalon in Brugge en omstreken.

  Een mini stadspark

  In het park picknicken is verreweg de meest populaire picknick locatie. Breng het park naar je huis en ga aan de slag in de tuin om een leuke picknick te organiseren. Kies het leukste plekje uit in je tuin en pak groots uit met kussens en slingers, want thuis hoef je niet te sleuren met koelboxen of parasols. Ga voor een uitgebreide picknick met zomerse salades van Foodbar in Leuven of poké bowls van Komo in Brussel.

  Pimp je terras of woonkamer

  Maak van je terras of living een originele picknickplek door leuke kussentjes toe te voegen of een lichtslinger. Maar wat is een picknick zonder wat groen om je heen? Verzamel je kamerplanten en geef wat groen aan je setting. Croques van Cropains in Brugge, hotdogs van Würst in Gent of falafel van My Tannour in Brussel maken je picknick helemaal af!

  Vergeet geen servetten met een leuk zomers motief, een snijplank met een goed mes en mooie glazen voor een ice tea of een glaasje rosé.

  Zorg voor entertainment met enkele leuke spelletjes zoals badminton of een een kaartspel. Nog een laatste tip: wat is een picknick zonder buiten-geluiden? Zet een playlist op met natuurgeluiden of achtergrondmuziek en je bent helemaal ready!

  Over Deliveroo
  Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 80.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 60.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met 2.500 medewerkers in kantoren over de hele wereld.

  Deliveroo is actief in meer dan 500 steden in 12 markten, waaronder Australië, België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Nederland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

  Actief in België sinds 2015, Deliveroo is aanwezig in 35 steden, waaronder Antwerpen, Brussel, Brugge, Charleroi, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven, Luik, Mechelen, Namen en Waterloo. Momenteel zijn er 3.500 koeriers actief in het land en werken 3.000 restaurants met Deliveroo.

  Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.​

  Persberichten in je mailbox

  Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

  Over Deliveroo

  Over Deliveroo

  Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

  Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

  Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.