Deliver-woof: heerlijke hondenijsjes voor International Dog Day met Deliveroo

Binnenkort is het International Dog Day, dé dag om je geliefde furry friend eens goed te verwennen. Om die dag alvast feestelijk in te zetten kan je op 26 augustus voor het eerst op Deliveroo snacks bestellen... voor je hond! In samenwerking met Smoofl kan je de meest paw-tastische ijsjes klaarmaken voor jouw hond! 

Dog moms & dads, zet jullie schrap want het is tijd voor een hondenfeestje! Op donderdag 26 augustus is het International Dog Day, het perfecte excuus om je trouwe viervoeter eens goed in de watten te leggen. En hoe verwen je je hond beter dan met een lekkere hondensnack? 

Om die reden verkoopt Deliveroo in samenwerking met Smoofl een starterskit voor hondenijsjes.  In die starterskit vind je alles wat je nodig hebt om snel en eenvoudig heerlijke ijsjes te bereiden zodat je hond de welverdiende snack én afkoeling krijgt.

Het is de allereerste keer dat Deliveroo hondensnacks op het platform ter beschikking stelt. Je kan je starterskits voor hondenijsjes van Smoofl op donderdag 26 augustus bestellen via Deliveroo bij Casper in  Antwerpen, Brussel, Gent en Leuven of bij O'Cheese in Luik voor een aanbevolen verkoopprijs van €24,99.

Hoe ziet een starterskit eruit?
- Ingrediënten voor 16 hondenijsjes
- 20 eetbare Joy Sticks
- Medium ijsvorm
- 2 smaken: aardbei en pindakaas

Daphné Bonami

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.