DELIVEROO & Maison Dandoy openen de jacht op Paaseieren!

Naar aanleiding van Pasen slaan Deliveroo en Maison Dandoy de handen in elkaar om er een onvergetelijk speurtocht van te maken boordevol lekkers. 
Bestel via Deliveroo.be jouw Dandoy Speculoos ei en ontdek welke verrassing de Paasklokken met zich meebrengen!

Elk jaar vliegen de paasklokken boven ons land om jong en oud te plezieren met heerlijke chocolade eieren. In samenwerking met Maison Dandoy, opent Deliveroo de speurtocht naar paaseieren met een bijzondere verrassing tot gevolg: het Dandoy ei pure chocolade! Een paasei in zwarte of melkchocolade met krokante stukjes speculoos binnenin.

Zoals elk jaar biedt Maison Dandoy tijdens Pasen een eivormige speculoos gedoopt in chocolade. Maar dit jaar zijn er exclusieve Maison Dandoy chocolade eieren, gevuld met knapperige stukjes speculoos. 

Bestel* van vrijdag 19 tot maandag 22 april jouw favoriete Dandoy speculoos Paasei via Deliveroo.be en ontvang een voucher om jouw gratis Dandoy chocolade ei (ter waarde van €26,50) in ontvangst te nemen bij één van de Maison Dandoy winkels.

*Minimum besteding van €15,00.

 

Over Deliveroo 
Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 80.000 van de meest geliefde restaurants, evenals meer dan 60.000 rijders om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo's hoofdkantoor bevindt zich in Londen. Het bedrijf werkt met meer dan 2.500 werknemers in kantoren over de hele wereld.

Deliveroo is actief in meer dan 500 steden in 14 landen, waaronder Australië, België, Frankrijk, Duitsland, Hongkong, Italië, Ierland, Nederland, Singapore, Spanje, Taiwan, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk. In België is Deliveroo marktleider en actief in 12 steden. De bezorgservice werkt in ons land met meer dan 1.400 restaurants.  ​

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.​
 

Voor meer info, beeldmateriaal of bij vragen, aarzel niet om contact op te nemen met:

Maureen Richard
maureen@talkie.be
0483 096 038

Daphné Bonami
daphne@talkie.be
0476 52 54 62

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.