Deliveroo & McDonald's kondigen een nieuwe samenwerking aan in Hasselt !

De samenwerking tussen de bezorgservice Deliveroo en McDonald's is gestart in november 2018.  En vanaf vandaag bezorgen koeriers die bij Deliveroo werken McDonald's producten aan huis in Hasselt. Dankzij McDelivery®  hoeven McDonald's fans zich niet langer te verplaatsten voor een legendarische Big Mac of een Happy Meal. 

Zin in een hamburger van McDonald's? Naast de nieuwste service in het restaurant - tafelbediening - en McDrive, kan je ook genieten van jouw lievelingsburger bij jou thuis op of het werk geleverd, via Deliveroo.  

Wist je bovendien dat het record voor de kortste McDelivery in Brugge plaatsvond met een afstand van slechts 13 meter? De grootste burgerliefhebbers zich in Brussel bevinden met een record bestelling van maar liefst € 377,75? De Big Mac blijft het populairste product en qua dessert is de McFlurry® met M&M's smaak de winnaar! 

In heel België worden op vrijdag de grootste bestellingen geplaatst. Op maandag worden dan weer de meeste bestellingen voor slechts één persoon geleverd. 

Minder dan een jaar later, kunnen burgerliefhebbers ook via Deliveroo een bestelling plaatsen in 12 Belgische grootsteden Antwerpen, Brussel, Brugge, Charleroi, Gent, Kortrijk, Leuven, Luik, Marcinelle, Mechelen, Waterloo en nu dus ook Hasselt. 

  Onze fans hebben ons sinds de lancering van McDelivery vorig jaar duidelijk laten verstaan dat ze deze service erg appreciëren. Onze klanten staan centraal in onze ontwikkelingsstrategie en daarom hebben we onze thuisleveringsdienst nog verder uitgebreid. De nieuwe samenwerking met Deliveroo maakt het voor onze fans nog makkelijker om thuis te smullen van hun favoriete McDonald’s en daar doen we het voor.” — Kristel Muls, Communications director van  McDonald’s België.

  De samenwerking met McDonald’s is een fundamenteel onderdeel van de groei van Deliveroo.

  Deliveroo heeft het mogelijk gemaakt voor zij die honger hebben om het lekkerste eten van hun favoriete restaurants thuis of op kantoor gemakkelijk te laten bezorgen. Een van de favoriete restaurants van Belgen is zonder twijfel McDonald’s. We zijn zeer trots om dit nieuwe partenariaat te mogen aankondigen met McDelivery. Het is nog nooit zo lekker geweest om zoveel keus te hebben!” — Rodolphe van Nuffel, Head of Corporate Affaires Belgium.

  Wat is er leuker dan thuis een avondje chillen met wat vrienden ? Proef nu de nieuwe McFeast® burger gratis bij aankoop van een Large McMenu® via Deliveroo ! En wie weet, met een beetje geluk, word je verrast met iets extra ! (aanbod uitsluitend geldig van 19 tot 22 september) !

  Maureen Richard

   

  Daphné Bonami

   

  Persberichten in je mailbox

  Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

  Over Deliveroo

  Over Deliveroo

  Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

  Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

  Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.