DELIVEROO & Soubry leveren een LOVE pasta van 1 meter aan huis

Jij Lady? Ik Vagebond!

Op Valentijn is er niets gezelliger dan lekker samen eten. Dit laatste mag je letterlijk nemen, want voor Valentijn lanceert Deliveroo in samenwerking met Soubry een LOVE box die je samen op romantische wijze kan verorberen. 

Bij Valentijnsdag hoort natuurlijk een romantisch diner. Wat is er romantischer dan met z'n twee slurpen aan een lange spaghetti sliert? Speel de meest iconische 'pasta-sliert' filmkus na op vrijdag 14 februari dankzij de 1 meter lange pasta van Soubry!

Kom je graag verrassend uit de hoek? Dan is de LOVE box iets voor jou! Vanaf 14 februari kan je exclusief via Deliveroo bij pastarestaurant Bocca in Gent en Brugge en Ricotta & Parmesan in Brussel de LOVE box bestellen. Kies je  favoriete saus en ontvang er de 1 meter lange spaghetti van Soubry bij.

Het Belgische familiebedrijf Soubry is nummer 1 in ons land voor pasta en snelt verliefde harten te hulp met hun exclusieve pasta van 1 meter. In het kader van hun slogan "Soubry smaakt naar samen" spelen jij en je geliefde dankzij Deliveroo in no-time de pasta-sliert kusscène thuis na!

De gelimiteerde LOVE box is uitsluitend beschikbaar via Deliveroo.be vanaf vrijdag 14 februari en dit gedurende één week. 

TIP!
Neem van 12 tot 14 februari deel aan Soubry's Facebookwedstrijd en tag de persoon met wie jij deze LOVE pasta zou willen delen. Wie weet, behoor jij tot één van de tien winnaars van de LOVE box van Deliveroo en Soubry.

Maureen Richard

 

Daphné Bonami

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.