Deliveroo bezorgt je snoep met Halloween

"Snoep of je leven!" En dan sta je daar opeens met een lege snoepkastDeze Halloween zal het onmogelijk zijn om dit voor te hebben, want Deliveroo helpt je uit de nood. Exclusief voor Halloween zal er dit jaar een 'Halloween Emergency Candy Shop' online de deuren openen om alle last-minute snoepaankopen te verzekeren!

Deliveroo zorgt van 27 oktober tot 31 oktober voor een volle voorraad in iedere snoepkast. Een 'Halloween Emergency Candy Shop' zal in die week beschikbaar zijn in enkele steden in België om de vergeetachtigen onder ons ter hulp te komen.  Zo zal je geen enkel kindje aan de deur moeten teleurstellen en behoud je gelukkig je leven! 

De 'Halloween Emergency Candy Shop' zal beschikbaar zijn in Brussel, Waterloo, Gent, Antwerpen en Luik. Je zal ook kunnen kiezen tussen drie verschillende hoeveelheden, zodat je zeker niet zonder snoep zit. Voor je het weet, staan alle kinderen uit de buurt voor jouw deur! 

Maureen Richard

Walkie Talkie

Deborah Dekrem

Walkie Talkie

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.