DELIVEROO brengt het Brussels Summer Festival bij je thuis!

Van 14 tot 18 augustus staat Brussel op stelten met het Brussels Summer Festival. Een hele reeks concerten en foodtrucks nemen plaats op het Paleizenplein en de Kunstberg.
Kan je er toch niet bij zijn? Geen probleem! Deliveroo zorgt ervoor dat je thuis of op locatie de culinaire gerechten van het festival thuis kan proeven. Zet een muziekje op en geniet! 

Vijf dagen lang kunnen jong en oud genieten van de zomerse vibes dat het festival aanbiedt. Maar het Festival biedt meer dan alleen muziek, want je kan er ook genieten van een stadswandeling, recreatieve activiteiten of proeven van de internationale keukens aangeboden door verschillende foodtrucks.

Afrikaanse keuken, Italiaanse gerechten of Oosterse specialiteiten, er is voor elk wat wils! Kan je er niet bij zijn op het Brussels Summer Festival? Dan brengt Deliveroo dit lekkers aan huis.

Ontdek hieronder welke foodtrucks exclusief beschikbaar zijn via Deliveroovan 14 tot 18 augustus:

Uitsluitend tijdens het Brussels Summer Festival kan je hotdogs bestellen bij Huggy's Dogs uit Luik en Würst uit Leuven via de Deliveroo applicatie of Deliveroo.be.

Maureen Richard

 

Daphné Bonami

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.