Deliveroo en Babo's maken bierburger voor Zythos Bier Festival

Op 28 en 29 april vindt het Zythos Bier Festival opnieuw plaats in Leuven. Om dit te vieren slaat Deliveroo de handen in elkaar met Leuvens burgerrestaurant Babo's Burgers om een echte bierburger te maken!

Tijdens het Zythos Bier Festival wordt de Belgische ambacht van het bierbrouwen gevierd en gedegusteerd. Hét event dus voor elke bierfanaat. Voor wie na het degusteren hongerig geworden is, heeft Deliveroo een originele afsluiter in petto.

De bierburger van Babo's Burger in Leuven, gemaakt met LeFort bier, zal namelijk exclusief verkrijgbaar zijn via Deliveroo die week. De burger bestaat uit sla, tomaat, gefrituurde uitjes, gebakken spek en een spiegelei. Het vlees zal overgoten worden met een saus op basis van LeFort bier.

Tripel LeFort is een goudblond bier met een fruitig aroma en mooie volle, zachte smaak. Met een vanille-kruidnagelaroma en een smaak van banaan en rode appel is het een complex biertje. Enkele maanden na de lancering won Tripel LeFort de prijs voor beste Tripel op de European Beer Star Award.

"We voelen ons erg vereerd dat wij speciaal voor het Zythos Bier Festival deze burger samen met Deliveroo hebben mogen ontwerpen. Het is een ode aan alle fantastische bieren in de wereld en een niet te missen burger voor bierfanaten!"

Over Deliveroo 
Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 35.000 van de meest geliefde restaurants, evenals meer dan 30.000 rijders om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo's hoofdkantoor bevindt zich in Londen. Het bedrijf werkt met meer dan 1.000 werknemers in kantoren over de hele wereld.

Deliveroo is actief in meer dan 200 steden in 12 landen, waaronder Australië, België, Frankrijk, Duitsland, Hongkong, Italië, Ierland, Nederland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten en het Verenigd Koninkrijk. In België is Deliveroo marktleider en actief in 10 steden. De bezorgservice werkt in ons land met meer dan 1.400 restaurants.  ​

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.​

Deborah Dekrem

Walkie Talkie

Maureen Richard

Walkie Talkie

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.