Deliveroo en Godiva vieren de verjaardag van de koning met de 'King’s Birthday chocolate box'

Op 15 april is onze koning Filip jarig. Deliveroo viert dit graag samen met het koningshuis en lanceert een 'King’s Birthday chocolate box'. In samenwerking met Godiva werden er extra feestelijke pralines gemaakt.

Godiva, één van de gebrevetteerde hofleveranciers van België, heeft exclusief voor Deliveroo een doos met pralines ontworpen met vijf nieuwe, feestelijke pralines. Elke praline vertelt een verhaal over het Belgische koningshuis.

  • Coeur blanc et noir: een referentie naar La Grande Place, het hart van Brussel
  • Truffe Crème Brulée (Elisabeth): werd gemaakt ter gelegenheid van de geboorte van prinses Elisabeth, onze toekomstige koningin
  • Truffe Mathilde: een speciale creatie voor het huwelijk van Koning Filip en Koningin Mathilde
  • Écusson Lait: de praline representeert het wapen van België. De leeuw is het symbool van kracht
  • Lady Noir: een praline van donkere chocolade met de beeltenis van Lady Godiva

De doos met koninklijke pralines zal tijdens de week van de verjaardag van koning Filip (9 tot 15 april) exclusief verkrijgbaar zijn op Deliveroo.  

Over Deliveroo 
Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 35.000 van de meest geliefde restaurants, evenals meer dan 30.000 rijders om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo's hoofdkantoor bevindt zich in Londen. Het bedrijf werkt met meer dan 1.000 werknemers in kantoren over de hele wereld.

Deliveroo is actief in meer dan 200 steden in 12 landen, waaronder Australië, België, Frankrijk, Duitsland, Hongkong, Italië, Ierland, Nederland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten en het Verenigd Koninkrijk. In België is Deliveroo marktleider en actief in 10 steden. De bezorgservice werkt in ons land met meer dan 1.400 restaurants.  ​

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.​

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.