Deliveroo en het Chocoladesalon dompelen je onder in de wereld van chocolade !

Goed nieuws voor alle chocoladeliefhebbers! Van vrijdag 22 tot en met zondag 24 februari vindt het Chocoladesalon van Brussel opnieuw plaats in Tour & Taxis. In samenwerking met het Chocoladesalon zorgt Deliveroo er niet alleen voor dat jij deze chocoladeviering kan bijwonen, maar brengt bovendien een selectie Belgische chocolades bij jou aan huis. 

Van 22 tot 24 februari wachten chocolatiers, koks, banketbakkers en jong talent je op voor een verwennerij aan chocolade in al zijn vormen. Dankzij Deliveroo kan jij vanaf 18 februari smullen van al dat lekkers bij je thuis!

De online shop 'Chocoladesalon van Brussel' op Deliveroo.be biedt je de mogelijkheid om exclusief een heerlijke box Belgische chocolade te bestellen. Bovendien deelt Deliveroo op Facebook 15 gratis toegangstickets uit aan de échte zoetebekken om het Chocoladesalon bij te wonen. 

Chocoladeliefhebbers, bereid je voor op een boeiende reis die al je zintuigen op scherp zal zetten!

Salon du Chocolat de Bruxelles

Ontdek een exclusief programma met animaties en evenementen van 22 tot en met 24 februari:

  • Ontmoeting van chocolatiers en producenten
  • Demonstraties van recepten door de beste koks
  • Een show van chocoladejurken
  • Tentoonstellingen en kunstwerken in chocolade
  • Banketworkshops voor volwassenen en kinderen
  • Conferenties

Hieronder kan je een overzicht terugvinden van de Belgische chocolades die exclusief beschikbaar zijn op Deliveroo.be vanaf 18 februari in Luik, Waterloo, Brussel en Antwerpen:

Klik hier voor beelden in hoge resolutie: http://press.talkie.be/nl/dir/salon-du-chocolat-de-bruxelles.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.