Deliveroo for Business maakt zich klaar voor de kerstfeestjes

Haal die warme kersttruien maar uit de kast, vergeet je secret santa cadeau niet en zet de Christmas Classic playlist op repeat, want het is zo ver! De kerstperiode staat voor de deur en wie Kerstmis zegt, denkt meteen ook aan de jaarlijkse kerstborrel op kantoor. Van canapés en amuses tot cocktails en dessert, Deliveroo for Business belooft een onvergetelijke avond!

Waar de een collega het liever houdt bij een mocktail, ontpopt de ander zich helemaal bij het openen van de eerste fles Champagne. Terwijl je baas geniet van een goed stuk vlees, kies jij voor je geliefde vegetarische burger met verse groenten. Er is voor elk wat wils, want laten we eerlijk zijn, goed eten voor iedereen en elke smaak, is sowieso feest!

Zo vloeide afgelopen kerstperiode de Champagne en kaviaar op een kerstborrel voor maar liefst 3.300 euro. Echter zijn de meest populaire gerechten voor een kerstborrel:

  1. een plateau verse Franse Viennoiseries
  2. Gegrilde zalm
  3. Gourmet mix

Laat je lekker verwennen tijdens de kerstperiode en bestel bij Deliveroo for Business alle nodige party supplies en geniet mee van de feestvreugde! Opgelet, want in 2018 waren 3, 4 en 7 december de drukste momenten om je bestelling te plaatsen. Dus wacht niet langer en surf naar Deliveroo.be voor meer informatie.

Maureen Richard

 

Daphné Bonami

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.