DELIVEROO geeft enkele tips om het slechte weer van een zonnige kant te bekijken

Het aftellen naar de lente is nu wel echt begonnen! Maar als we naar de weersverwachtingen kijken, blijft het in België kletsnat. Terwijl Australische zomers langer worden, lijkt het alsof er bij ons geen eind komt aan het natte en grijze weer. Gelukkig zorgt Deliveroo voor het zonnetje in huis. 

Binnenkort breekt de lente aan, maar het lijkt alsof er geen einde komt aan onze winterdip. Tijdens de winter heeft maar liefst 40% van de mensen minder energie dan tijdens de zomer en voelt zich daardoor sneller moe. Zo grijpen we op regenachtige dagen naar comfort food zoals pizza, pasta en hamburgers, maar dit zijn eigenlijk niet de gerechten waar je voor moet gaan om meer energie te krijgen.

Maar er is goed nieuws: je kunt er heel wat tegen doen en Deliveroo is de eerste om je hierbij te helpen!

 

 1. Zorg voor een goede zuurstofcirculatie
  De koudste dagen ga jij tegemoet met een goede portie aan koolhydraten. Zoete aardappelen bevatten veel kalium en kan je terugvinden in de Brazuca burger die wordt aangeboden door Paul's boutique. Een andere bron aan zuurstof is spinazie dat bomvol vitamine B6 zit. Zowel lekker in warme gerechten zoals de Chicken Palak van Himalaya in Gent of in een frisse geitenkaas salade van Basiel Food in Antwerpen.
 2. Ga voor een immuunbooster 
  Geen rijtje compleet zonder aanwezigheid van de avocado. Onmisbaar tussen de gezonde foods omdat het je lichaam helpt om immuunbooster vitamine A aan te maken. De Avocado Show in Brussel biedt de lekkerste sandwiches, salades en poké bowls aan.
 3. Creëer je eigen geluk
  Voldoende tryptofaan zorgt ervoor dat je het gelukshormoon serotonine aanmaakt wat je stemming, slaappatroon en energie beïnvloedt. Meer dan een stukje brood, kaas en noten heb je niet nodig en bovendien slaat toch niemand een heerlijke kaasplank af van Marlù in Antwerpen? 
 4. Start je dag als een koning
  Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Geen tijd om te ontbijten is geen uitvlucht meer nu dat Deliveroo de lekkerste ontbijtjes aan huis of op je werk levert. Wat dacht je van een Breakfast bowl van de Pain Quotidien
 5. Verwen jezelf af en toe
  Verlang je naar je favoriete Margharita van Otomat of de Ellis special bacon burger? Niets zo lekker dan na een lange dag te kunnen genieten van je favoriete maaltijd. Deliveroo verzekert je dat de dag zal voorbij vliegen als je kunt uitkijken naar waar jij nood aan hebt.

Maureen Richard

 

Daphné Bonami

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.