☀️ Deliveroo geeft je vitamine D op je bord! ☀️

Ook deze week belooft het opnieuw zonnig en warm te worden! Ideaal om vitamine D op te doen. Maar wist je ook dat deze vitamine ook in ons eten zit? Deliveroo geeft je een overzicht van de lekkerste recepten die bijdragen aan gezonde botten en spieren.

 

  • Vette vis zoals gerookte zalm zit boordevol vitamine D! Bestel jouw portie meervoudig onverzadigde vetten bij KOMO of KAFEI en kies voor verfrissende poké bowl met gerookte zalm. 
  • Eieren hebben heel wat gezonde eigenschappen en dus ook vitamine D. De hartverwarmende ramen van RAMEN BAR en MENMA worden afgewerkt met heerlijk hardgekookte eieren.
  • Paddenstoelen die worden blootgestelt aan licht zijn echte vitamine D2 bommetjes. Kies voor de McKinley salade met champignons bij EXKI voor dubbel zoveel energie.

Klik hier voor beelden in hoge resolutie: http://press.talkie.be/nl/dir/spring-season.

Over Deliveroo 
Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 80.000 van de meest geliefde restaurants, evenals meer dan 60.000 rijders om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo's hoofdkantoor bevindt zich in Londen. Het bedrijf werkt met meer dan 2.500 werknemers in kantoren over de hele wereld.

Deliveroo is actief in meer dan 500 steden in 13 landen, waaronder Australië, België, Frankrijk, Duitsland, Hongkong, Italië, Ierland, Nederland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk. In België is Deliveroo marktleider en actief in 12 steden. De bezorgservice werkt in ons land met meer dan 1.400 restaurants.  ​

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.​

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.