DELIVEROO is vanaf deze zomer aanwezig aan de Belgische kust !

Net zoals afgelopen zomers vestigt de koerierdienst Deliveroo zich weer in Knokke. En dit jaar breidt de service zich uit naar De Haan, Blankenberge, Damme en Zeebrugge. Maar er is meer goed nieuws voor de Deliveroo-liefhebbers, want ook na de zomer en het héél jaar lang zal je je favoriete gerechten via Deliveroo kunnen bestellen, aangezien deze badplaatsen aan het lijstje van nieuwe Belgische steden wordt toegevoegd.

In de komende dagen lanceert Deliveroo in samenwerking met tal van restaurants in Knokke en omstreken de beste food delivery-ervaring. Meer specifiek zal Deliveroo aanwezig zijn in de regio van Knokke, Blankenberge, Zuienkerke, De Haan, Zeebrugge en Damme. Lokale bewoners en vakantiegangers kunnen dan eten bestellen via Deliveroo, snel en rechtstreeks aan hun deur geleverd door hun favoriete lokale restaurants en takeaways.

Deliveroo maakt het mogelijk om uitstekend eten te bestellen waar en wanneer je maar wilt, en om deze gemiddeld binnen de dertig minuten te leveren. Een dagje op het strand of in de duinen, bij je thuis of bij vrienden, Deliveroo levert precies op jouw gewenst locatie.

In België blijft Deliveroo sterk aanwezig en breidt naar het einde van het jaar uit naar nieuwe steden.

 

Over Deliveroo 

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 80.000 van de meest geliefde restaurants, evenals meer dan 60.000 rijders om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo's hoofdkantoor bevindt zich in Londen. Het bedrijf werkt met meer dan 2.500 werknemers in kantoren over de hele wereld.

Deliveroo is actief in meer dan 500 steden in 14 landen, waaronder Australië, België, Frankrijk, Duitsland, Hongkong, Italië, Ierland, Nederland, Singapore, Spanje, Taiwan, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk. In België is Deliveroo marktleider en actief in 13 steden. De bezorgservice werkt in ons land met meer dan 1.400 restaurants.  ​

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.​

 

Voor meer info, beeldmateriaal of bij vragen, aarzel niet om contact op te nemen met:

Maureen Richard
maureen@talkie.be
0483 096 038

Daphné Bonami
daphne@talkie.be
0476 52 54 62

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.