Deliveroo is vanaf vandaag beschikbaar in Oostende!

Een dagje aan de Belgische kust gepland? Door de huidige maatregelen zal het niet altijd even gemakkelijk zijn om een plaatsje op een terras te vinden of vergeet je wel eens op voorhand te reserveren. Geen nood, want Deliveroo is vanaf woensdag 1 juli beschikbaar in de Belgische badstad Oostende en levert op elk moment van de dag op jouw gewenste locatie! 

Zin in een verfrissend ijsje, maar heb je geen zin om aan te schuiven? Een apéro met vrienden op het strand zonder die te zware frigobox te moeten meezeulen? Of een impulsieve picknick in de duinen? Deliveroo levert precies op jouw gewenst locatie. Zin in een brunch, lunch, vieruurtje, diner of een late night avond snack? Op elk moment van de dag staat Deliveroo voor jou klaar!

Vanaf vandaag strijken Deliveroo en hun riders neer in Oostende! Deze Belgische badstad staat nu mee in de lijst samen met 12 andere steden waar de Deliveroo-riders actief zijn. Meer dan 30 koeriers, zelfstandig of student, zullen jouw delivery maaltijd aan huis leveren!

Welke restaurants je ondermeer exclusief kan verwachten op het platform? Geniet van een brunch, aangeboden door Expo & Kafie. Voor lunch en diner heb je verschillende opties van JILLES voor beer & burgers en de Belgisch-Franse keuken TAO tot bar bites van La Vie, Japans van Sensai en Italiaanse pizza van By Sam. Op zoek naar een verfrissend tussendoortje? Bestel dan via Deliveroo een frozen yoghurt bij Planet Yoghurt of een McFlurry bij McDonald's!

En er is nog goed nieuws! Ook na de zomer blijft Deliveroo beschikbaar in Oostende. Oostendenaars en vakantiegangers hebben keuze uit meer dan 30 restaurants die op Deliveroo.be terug te vinden zijn. En dit aanbod zal komende weken nog toenemen om een zo ruim mogelijke keuze aan gerechten aan te bieden voor ieders smaak. 

De lancering in Oostende is ook positief voor de vele restaurateurs in de badstad.
Rodolphe Van Nuffel, woordvoerder Deliveroo: "We kunnen restauranthouders helpen nieuwe klanten te bereiken, maar ook klanten te bedienen waarvoor er geen plaats is op terras of in de zaal en ook zij die niet tot in het restaurant kunnen komen. Door de COVID19 crisis hebben veel restaurants hun deuren tijdelijk moeten sluiten, en Deliveroo hoopt dan ook dat dankzij de nieuwe samenwerking restaurants hun omzet terug kunnen verhogen door een groter publiek te bereiken en meer gerechten te verkopen."

"De komst van Deliveroo is een extra boost voor de Oostendse restaurants", aldus Burgemeester Bart Tommelein"Heel wat zaken hebben ondertussen geïnvesteerd in take-away en delivery. Een grote speler als Deliveroo zal er voor zorgen dat heel wat mensen ook thuis kunnen genieten van de heerlijke gerechten van onze restaurants."

Charlotte Verkeyn, schepen voor Ondernemen, sluit zich aan bij de burgemeester: "De start van Deliveroo komt op een uitstekend moment, na de moeilijke periode die de Oostendse horeca te verduren kreeg. We hopen dat dit initiatief onze ondernemers een extra duwtje in de rug zal kunnen geven om van de komende maanden samen een geslaagde zomer te maken." 

Deliveroo doet er alles aan om de veiligheid van hun klanten, koeriers en restaurants te waarborgen. Net zoals alle overige steden waar Deliveroo aanwezig is, worden bestellingen contactloos opgehaald en op de gewenste locatie bezorgd.  

Daphné Bonami

 

Maureen Richard

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.