Deliveroo komt deze zomer opnieuw naar Knokke en gaat in zee met Aperol Spritz!

Net zoals vorige zomer komt koerierdienst Deliveroo opnieuw naar Knokke. Vanaf vrijdag 29 juni levert Deliveroo binnen het halfuur per fiets bij je thuis, op je werk of ... op het strand! Nieuw dit jaar is de samenwerking met het Italiaanse aperitiefmerk Aperol. 

Deliveroo komt niet permanent naar de badstad, maar enkel gedurende de zomermaanden juli en augustus. Momenteel gaan Lucy Chang, Ellis Gourmet Burger, Rice ’n Roll en Lust & Foodiez al in zee met de koerierdienst om hun gerechten aan te bieden in de mondaine badstad. 

Nieuw dit jaar: de perfecte aperitivo op het strand of op jouw terras dankzij Aperol

Aperol Spritz en Deliveroo? Da’s een match made in heaven! Van begin juli tot eind augustus kan je via de Deliveroo-app het perfecte aperitief bestellen in Knokke. Kenmerkend voor Aperol is een onverwoestbaar goed gevoel: een gevoel dat mensen samenbrengt in een gezellige sfeer, een gevoel dat keer op keer zorgt voor positieve vibes. Die positieve vibes stak Aperol in twee aperitief boxen: de Aperol Aperitivo Box en de Aperol Beach Box.

Reveal your inner bartender en bestel de Aperol Aperitivo Box. Die bevat alle ingrediënten om zelf een heerlijke Aperol Spritz te maken zoals een fles Aperol, een fles Riccadonna Prosecco, zes Aperol glazen, spuitwater, ijsblokjes, sinaasappel-schijfjes en chips. Doe de ijsblokjes in het glas en voeg er gelijke delen prosecco en Aperol aan toe. Doe er vervolgens een scheutje spuitwater bij en werk af met een schijfje sinaasappel. Ready to serve!

Heb je geen barman of barvrouw skills, maar wil je toch van een verfrissende Aperol Spritz genieten op het strand? Dan kan je de Aperol Beach Box bestellen. Deze box bevat zes kant-en-klaar flesjes Aperol Spritz, zes bekertjes, ijsblokjes, sinaasappel-schijfjes, chips en een Aperol Spritz koelbox.

Daarnaast kan je dit jaar ook terecht in de Aperol pop-up shop op de dijk in Knokke. Daar kan je als echte Aperol-fan goodies aankopen zoals Aperol T-shirts en sweatshirts. 

Doe-tip deze zomer in Knokke: eten laten leveren op het strand 
Wat extra leuk is, is dat je je bestelling ook kan laten leveren op een door jouw gewenste plaats aan het strand. Stel dat het bijvoorbeeld té mooi weer is om op restaurant te gaan 's middags, of dat alle terrasjes helaas al volzet zijn 's avonds, dan kan je via de Deliveroo-app makkelijk je locatie op het strand doorgeven via de drop pin.

In dit geval laat je de pin vallen op de locatie waar jij op het strand zit. Zo kan je amper 30 minuten later toch nog genieten van het eten uit je favoriete restaurant of van je Aperol Aperitivo Box en een prachtige avondzon op het strand meepikken. #winning! 

"Deliveroo wil de de inwoners en (dagjes)toeristen van Knokke het beste aanbod van restaurants in hun stad opnieuw aanbieden voor levering aan huis, op het werk of op het strand, in minder dan 30 minuten", aldus Mathieu de Lophem, General Manager van Deliveroo Benelux. "Voor de tweede zomer op rij werken we samen met een tiental lokale partners." 

 

Hoe werkt Deliveroo in Knokke? Je kan iedere dag van de week gerechten bestellen. Tussen 11h30 en 14.30 u. of tussen 17.30 en 22.30 u. zal de bestelling vervolgens geleverd worden. Zelfs op je werk, in het park, op het strand of bij vrienden thuis kan je bestellingen ontvangen van Deliveroo. Zo heb je nooit meer een excuus als je geen eten in huis hebt!

Peter Michaels, zaakvoerder van Lucy Chang en Rice ’n Roll, Deliveroo partner in Gent, Antwerpen, Brussel en Knokke: “Dankzij Deliveroo kunnen we eindelijk onze Aziatische gerechten op een snelle, eenvoudige en ecologische manier laten leveren. Onze klanten zijn enthousiast over de service, daarom zijn we dus bijzonder blij dat Deliveroo nog eens van start gaat in Knokke. Vorige twee zomers waren al topjaren, dus kijken we er zeker naar uit!”

 

Wil je zelf graag op de fiets Knokke verkennen deze zomer, mensen gelukkig maken met eten en gemakkelijk een centje bijverdienen? Sluit je dan aan bij Deliveroo als freelance bezorger. Klik hier om je aan te melden.

Over Aperol
Aperol Spritz shop summer 2018
Zeedijk 651 Knokke-Heist. Dagelijks geopend van 15 u. tot 21 u.

Wat Aperol Spritz zo uniek maakt
Wat meteen opvalt, is de feloranje kleur die van elke toost een extra zonnig en vrolijk moment maakt. Kenmerkend voor Aperol is ook een onverwoestbaar goed gevoel: een gevoel dat mensen samenbrengt in een gezellige sfeer, een gevoel dat keer op keer zorgt voor positieve vibes. Kortom, een aanstekelijk gevoel: je moet al uit bijzonder hard hout gesneden zijn om aan een Aperoltoost met vrienden te weerstaan. Dit is puur genieten!

Hét aperitief
Doe het ijs in een glas en voeg er de prosecco en Aperol aan toe. Doe er vervolgens een scheutje spuitwater bij en werk af met een schijfje sinaasappel. Deze manier van inschenken voorkomt dat de Aperol onderaan het glas blijft. (Bereidingstijd: 5 min)

Over Deliveroo 
Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 35.000 van de meest geliefde restaurants, evenals meer dan 30.000 rijders om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Het hoofdkantoor van Deliveroo bevindt zich in Londen en ze werken met meer dan 800 werknemers in kantoren over de hele wereld.

Deliveroo is actief in meer dan 200 steden in 12 landen, waaronder Australië, België, Frankrijk, Duitsland, Hongkong, Italië, Ierland, Nederland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten en het Verenigd Koninkrijk. In België is Deliveroo marktleider en actief in 12 steden. De bezorgservice werkt in ons land met meer dan 1.400 restaurants. 

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.​

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.