Deliveroo kondigt 'Try Before You Buy' update aan

Kan je niet kiezen tussen die geurende blauwe kaas hamburger, een klassieke pepperonipizza of verse zalmsashimi? Vanaf vandaag hoeven besluiteloze foodies niet meer te paniekeren, want Deliveroo kondigt de gloednieuwe 'Try Before You Buy'-functie aan voor de app.

Nadat de Deliveroo-app is geüpdatet naar de nieuwste versie (iOs ApRf00L), hebben klanten toegang tot twee gloednieuwe vormen van in-app-voedselbemonstering. Zowel geur als smaak zorgen ervoor dat u door de menu's van uw favoriete restaurants kunt bladeren en een idee kan krijgen van wat er is aangeboden voordat je iets bestelt.

Deze nieuwe update van de toonaangevende koerierdienst is een reactie op de feedback van klanten. Het nemen van de juiste beslissing om iets te bestellen wordt steeds moeilijker, vanwege de enorme keuze op het platform.

 

De Deliveroo ‘Try Before You Buy’ geur- en smaakfunctie is vanaf 1 april beschikbaar voor alle klanten zonder extra kosten.

 

April Folly, productontwikkelaar bij Deliveroo, zegt: "Bij Deliveroo zijn we altijd op zoek naar de beste manieren waarop technologie de eetervaring van een klant kan verbeteren. We zijn dus erg verheugd de ‘Try Before You Buy’-functie te kunnen lanceren. Voor het eerst kunnen klanten een digitale proever van hun favoriete gerechten krijgen voordat ze iets bestellen, om ervoor te zorgen dat ze 100% tevreden zijn met hun selectie."

 

Over Deliveroo 
Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 35.000 van de meest geliefde restaurants, evenals meer dan 30.000 rijders om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo's hoofdkantoor bevindt zich in Londen. Het bedrijf werkt met meer dan 1.000 werknemers in kantoren over de hele wereld.

Deliveroo is actief in meer dan 200 steden in 12 landen, waaronder Australië, België, Frankrijk, Duitsland, Hongkong, Italië, Ierland, Nederland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten en het Verenigd Koninkrijk. In België is Deliveroo marktleider en actief in 10 steden. De bezorgservice werkt in ons land met meer dan 1.400 restaurants.  ​

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.​

Deborah Dekrem

Walkie Talkie NV

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.