Deliveroo lanceert 5 must-have kerstballen én ze zijn eetbaar!

Deliveroo's eetbare kerstversiering

Foodies kunnen deze kerstperiode hun hart ophalen met de gelimiteerde kerstversiering van Deliveroo. Vanaf midden december kan je exclusief via het platform een set van 5 eetbare kerstboomornamenten bestellen. 

  • Deliveroo is helemaal in kerststemming;
  • De bezorgservice lanceert voor het eerst eetbare kerstboomornamenten van zanddeeg en royal icing;
  • De must-have vijfdelige set bestaat uit iconische snacks;
  • De eetbare kerstversiering zal exclusief verkrijgbaar zijn via Deliveroo in Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven en Luik vanaf zaterdag 12 december en zolang de voorraad strekt.

  Het aftellen naar Kerstmis is begonnen! Met de opkomst van originele en schattige kerstballen in de vorm van eenhoorns, kreeften of popcorn, besloot Deliveroo het rijtje compleet te maken met enkele niet te missen snacks. 

  Maar zeg niet zomaar een kerstornament tegen deze Deliveroo kerstversiering, want elk van deze ornamenten zijn eetbaar! Het ijsje, de hamburger, de pizzaslicesushi en frietjes zijn gemaakt van zanddeeg en afgewerkt met royal icing. Hang je ze liever eerst in de boom of eet je ze onmiddellijk op? Aan jou de keuze!

  Vanaf zaterdag 12 december kan je de vijfdelige set exclusief bestellen via Deliveroo.be en de app voor slechts € 10 bij Otomat AntwerpenBrusselGent en Leuven en bij Surfside Poké in Luik

  Daphné Bonami

   

  Persberichten in je mailbox

  Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

  Over Deliveroo

  Over Deliveroo

  Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

  Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

  Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.