Deliveroo levert Belgisch menu voor Eurovision

Op zaterdag 12 mei is het zo ver: de grote finale van Eurovision 2018! Met welk land ga jij uit volle borst meezingen terwijl je in spanning afwacht tot de winnaar bekend is? Deliveroo duimt alvast mee voor de overwinning van onze Belgische Senneken maakte speciaal voor haar een Belgische Eurovision menu!

Samen naar de finale van Eurovision kijken en alle liedjes meezingen is voor velen een jaarlijkse traditie. Deliveroo wil ervoor zorgen dat die traditie stand houdt door te zorgen voor heerlijk eten! Van 8 tot 12 mei is het namelijk mogelijk om een speciaal Belgisch Eurovision menu te bestellen via een unieke link op de website om onze Belgische inzending te steunen.

Van Belgische frietjes tot vol au vent en groentenquiche. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het bestellen. Geniet samen met je vrienden van heerlijk eten en een spannende finale!

Hieronder alle restaurants waar je een Eurovision menu kan bestellen:

Deborah Dekrem

Walkie Talkie

Maureen Richard

Walkie Talkie

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.