Deliveroo maakt dromen waar: Sven Ornelis opent eigen restaurant!

Vanaf vandaag kan je in Gent gerechten van Would Be Chef bestellen via de bezorgservice

Elke weekdag is Sven Ornelis 's morgens vroeg op de radio te horen. Maar hij droomde er ook al lang van om een restaurant te openen en zijn passie voor lekker eten met jullie delen. Op zijn blog 'Would Be Chef' deelt Sven intussen al 4 jaar zijn recepten en nu is het moment aangebroken om deze gerechten aan jullie te serveren dankzij een virtueel pop-up restaurant in samenwerking met Deliveroo!

Van passie tot pop-up
Én radiopresentator én schrijver én topchef! Én vanaf vandaag, woensdag 5 mei, ook trotse eigenaar van een virtueel pop-up restaurant! Sven Ornelis maakt van zijn passie werkelijkheid en laat je proeven van zijn favoriete gerechten.

Als hobbykok deelt hij al jarenlang zijn ervaringen en gerechten op zijn foodblog 'Would Be Chef' en schreef twee kookboeken. Daarnaast zagen we hem in 2019 in het televisieprogramma 'Van Passie tot Perfectie' waar hij samen met topchef Roger van Damme inspirerende gerechten creëerde.

Sven Ornelis is klaar om als Would Be Chef de culinaire wereld verder te verkennen: "Ik deel nu al jaren mijn recepten met de vele duizenden volgers van mijn foodblog, en ik vind ook niks zo leuk als etentjes organiseren voor vrienden en familie. Maar een restaurant openen, dat was toch nog een ander paar mouwen. Dankzij de samenwerking met Deliveroo kan ik die stiekeme droom nu ook waarmaken. De gerechten die je de komende maanden in Gent kunt laten bezorgen zijn stuk voor stuk de best scorende recepten op Would Be Chef. Het zijn ook mijn persoonlijke favorieten, omdat ze bomvol smaak zitten."

 

Rodolphe Van Nuffel, Communicatie Manager bij Deliveroo: “Deze samenwerking is uniek en ongezien bij Deliveroo. Er was onmiddellijk een match tussen Deliveroo en het concept van Would be Chef.  De gerechten van Sven antwoorden dan ook exact aan de verwachtingen van wat de klant zoekt op ons platform: hippe gerechtjes die vooral lekker, mooi, fris en gezond zijn.

Vanaf  woensdag 5 mei kan je uitsluitend in Gent en exclusief op Deliveroo.be de gerechten van Would Be Chef by Sven Ornelis aan huis laten leveren. 

Overdosis Goesting
Het is duidelijk! Sven Ornelis heeft een passie voor lekker eten en dat heeft hij (letterlijk) met de paplepel meegekregen. Van klassieke gerechten als de nostalgische vanillepudding tot Aziatisch geïnspireerde gerechten kan je op het menu terugvinden. 

De gerechten van Would Be Chef by Sven Ornelis zijn exclusief te bestellen in Gent via Deliveroo.be.

Daphné Bonami

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.