Deliveroo maakt picknicken gemakkelijk

De zomer is in aantocht en dat merk je ook op in het straatbeeld. Shortjes, jurkjes, korte mouwen, kortom de Belg komt uit zijn winterslaap! Mooi en warm weer rijmt uiteraard ook met een heerlijke picknick in het park. Voor sommigen is de picknick voorbereiden én de rit naar het park een brug te ver. Waarom al die moeite doen als je ook gewoon lekker eten kunt bestellen? Deliveroo komt met dé perfecte oplossing en levert vanaf nu ook jouw favoriete maaltijden tot in het park!

Niets is leuker dan een heerlijke zomerdag doorbrengen in het park. Een spontane lunch tijdens je werkdag of een rustige zondagnamiddag met het gezin, elk excuus is geldig om te luieren in je favoriete stadspark. Deliveroo zorgt voor de kers op de taart en brengt overheerlijke maaltijden van enkele restaurants in de buurt tot in je favoriete park. Je meldt je aan via de app en pint je locatie vast op de kaart. Na een kleine wachttijd kan je jouw koerier tegemoetkomen aan de dichtsbijzijnde ingang van het park. Fantastisch, toch? 

Hieronder enkele Belgische parken waar Deliveroo kan leveren:

  • Parc Royal en Bois de la cambre - Brussel
  • Minnewaterpark en Koningin Astridpark - Brugge
  • Citadelpark en Keizerspark - Gent
  • Middelheim, Park Spoor Noord en Stadspark -  Antwerpen
  • Sint-Donatuspark -  Leuven
  • Kruidtuin - Mechelen
  • Parc de la Boverie - Liège
  • Gebroeders Van Raemdonckpark en het Blauwe Poorte Park - Kortrijk

Deborah Dekrem

Walkie Talkie

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.