DELIVEROO onthult de resultaten van voedselvoorkeuren van Belgische werknemers

Architecten bestellen graag pizza, terwijl makelaars kiezen voor een gezond slaatje.

 Altijd benieuwd geweest wat je collega’s bestellen voor lunch? Een analyse van de bestellingen die werden geplaatst via DELIVEROO, geven ons een overzicht van de voedselvoorkeuren van de Belgische werknemers, uitgelicht per beroep

 1. Opvallend is dat een gezonde en lichte lunch de meest bestelde optie is via het platform, namelijk bij 47% van de ondervraagde beroepen.
   
 2. Op de tweede plaats worden vegetarische gerechten besteld en dit vooral bij vastgoedmakelaars, headhunters en consultants.
   
 3. De top drie wordt afgesloten met Italiaanse bestellingen.
   
 4. Pizza’s en pasta vullen graag de magen van mensen die in telecom werken, consultants en juristen.
   
 5. De medaille voor het meest geplaatste bestellingen in België gaat naar advocaten met maar liefst 49%.
   
 6. Enkele bijkomende resultaten: mensen die werken in de modesector kiezen eerder voor een vegetarische lunch, terwijl techniekers eerder kiezen voor een pasta of pizza

Deliveroo for business bied je de mogelijkheid om binnen de 30 minuten een lunch naar keuze te laten leveren bij jou op kantoor. Het uitgebreide aanbod aan restaurants zorgt ervoor dat je steeds gevarieerd kunt lunchen. Kies jij voor een slaatje, sushi of eerder een warme maaltijd?

Meer informatie op deliveroo.be !

Maureen Richard

 

Daphné Bonami

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.