🎃 Deliveroo opent een pop-up candy shop voor Halloween! 🍭

Trick or treat oftewel 'je snoep of je leven'! Dat roepen kinderen die binnenkort weer langs de deuren gaan op zoek naar snoep om Halloween te vieren. En dan open je de deur, maar besef je plots dat je snoepkast leeg is... Geen nood, want de Deliveroo-riders leveren last-minute snoep aan huis dankzij Deliveroo's 'Halloween Emergency Candy Shop'!

Halloween is griezelen: doden komen tot leven, skeletten lopen door de straat, bloederige monsters bellen bij je aan en roepen hard: 'Trick or Treat!'
 

Van 24 oktober tot en met 31 oktober kan je beroep doen op Deliveroo om je snoepkast te vullen. De 'Halloween Emergency Candy Shop' van Deliveroo staat de vergeetachtigen onder ons toe om lekkere Halloweensnoepen last-minute te verkrijgen zodat je geen enkel monstertje aan je deur moeten teleurstellen en je jouw leven behoudt! 
 

De 'Halloween Emergency Candy Shop' zal beschikbaar zijn in Brussels, Antwerpen, Leuven en Luik. Denk maar aan zwarte muizen, zure draculatanden, wormen en eigenaardige kikkers!

 

Over Deliveroo 
Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 50.000 van de meest geliefde restaurants, evenals meer dan 50.000 rijders om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo's hoofdkantoor bevindt zich in Londen. Het bedrijf werkt met meer dan 2.000 werknemers in kantoren over de hele wereld.
 

Deliveroo is actief in meer dan 500 steden in 13 landen, waaronder Australië, België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Nederland, Singapore, Spanje, Taiwan, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk. In België is Deliveroo marktleider en actief in 13 steden. De bezorgservice werkt in ons land met meer dan 1.400 restaurants.  ​

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.​

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.