DELIVEROO opent het barbecue seizoen !

Hoewel je het hele jaar door prima kunt barbecueën, wordt het ook wel eens aangeduid als een favoriete zomerbezigheid. De start van een barbecue-avond begint met de perfecte barbecue. Maar wat is de perfecte barbecue?

Volgens Deliveroo is dit een gezellige avond met vrienden of familie waar je kunt genieten van een lekker stukje vers vlees of vis, en dit, aan huis of op jouw gewenste locatie, geleverd. Geen gedoe met boodschappen of voorbereidingswerk, vanaf nu kan je last-minute een barbecue inplannen waar en waneer je maar wilt, want Deliveroo levert op elke locatie.

Hieronder geeft Deliveroo een overzicht van de restaurants en slagerij (nieuw op het platform!) waar je jouw ingrediënten voor de perfecte barbecue kan bestellen via de Deliveroo app of Deliveroo.be:

  • Slagerij Wayez in Brussel biedt een selectie vlees en bereide groenten.

Voor diegene die minder tijd hebben om te koken:

  • Rotis en Sticky Fingers BBQ in Leuven;
  • Brussels Grill Rogier, De Brouckère, Toison D'or & Grand Palace, B saj, Spicy Grill, Poule & Poulette en Spicy House in Brussel;
  • Boston Steak House en Poule & Poulette in Antwerpen;
  • Poule & Poulette in Gent en Mechelen.

Rond je barbecue bestelling af met een salade, drankjes en zelfs een dessert op deliveroo.be.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.