Deliveroo ruimt samen met de Proper Strand Lopers het strand op in Oostende

Samen gaan we voor 0,0 afval op het strand. Help jij mee?

 

Voor het 3e jaar op rij, steunt Deliveroo de Oostendse Beach Clean Up die elke zomer door het burgerinitiatief de Proper Strandlopers wordt georganiseerd. Wie in juli en augustus mee het strand helpt opruimen, wordt door Deliveroo en de Proper Strand Lopers beloond! Hoe meer afval wordt ingezameld, hoe beter! Want voor elke liter afval dat werd ingezameld, geeft Deliveroo een donatie aan de vrijwilligersorganisatie die op hun beurt dat volume buiten het zomerseizoen gaan verdubbelen. Jij helpt toch ook mee?

Van sleutels en portefeuilles tot pizzadozen en treinbiljetten. Zaken die je eerder in de vuilbak of in je tas zou moeten terugvinden, maar die toch op een of andere manier op het strand verzeild geraken en dus in de zee terechtkomen! Alleen al in de Noordzee drijven er 150 miljoen plastic tasjes of 20.000 ton afval rond. Mensen bewust maken van de afvalproblematiek is meer dan nodig, want het tij is helaas nog niet gekeerd. 

Deliveroo luidt daarom dit jaar opnieuw een grote strandschoonmaak in! Hiervoor sluit de bezorgservice zich voor het 3e jaar op rij aan bij het Oostendse vrijwilligersinitiatief de Proper Strand Lopers. Gedurende de ganse zomer wordt er massaal opgeroepen om stil te staan bij de plasticproblematiek in onze oceanen en stranden. 

Van juli tot augustus kan je bij de strandcabine van de Proper Strand Lopers - rechts van de Westelijke Strekdam - terecht voor het nodige materiaal voor een heuse Beach Clean Up. Bij elke gevuld emmer afval, krijg je als beloning een Deliveroo voucher en een drinkbus.

Plan dus binnenkort een dagje aan t'zèètje en draag jouw steentje bij! Als afsluiter kan je nagenieten bij één van de nieuwe Oostendse hotspots die je op Deliveroo.be kunt terugvinden.

 

Niet te missen Oostendse hotspots

De nieuwkomers ​
Het afgelopen jaar kwamen er heel wat nieuwe restaurants bij in Oostende. Kies voor heerlijk Belgische spaghetti bij Bavet, de kipgerechten bij Poule & Poulette ​ of een lichte Hawaiian Poke Bowl. Ook de pizza's bij Pizza Bella Pitta en de wraps bij AMIGO zijn aanraders, keuze genoeg dus!

De all time favorites
Wie aan Oostendse restaurants denkt, denkt ook onmiddellijk aan Taverne Koekoek en zijn lekkere hotwings! Ook de sushi bij Sushi Shisaido, bagels bij Flavors en frietjes bij Frituur Hazegras zijn enkele van de vaste waarden in Oostende die niet te missen zijn.

 

Voor meer info, beeldmateriaal of bij vragen, aarzel niet om contact op te nemen met:

Daphné Bonami - Walkie Talkie
daphne@talkie.be
0476 52 54 62

Zoë Nassel - Walkie Talkie
zoe@talkie.be
0496700901

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.