DELIVEROO says CHEESE !

We zijn allemaal dol op het rijkelijk beleggen van onze pizza's... Een topping die daarbij zeker niet mag ontbreken is: kaas! Op donderdag 5 september viert Deliveroo "National Cheese Pizza Day" met een exclusieve Otomat pizza, belegen met 4 verschillende soorten Belgische kazen.

Wist je dat...

1. In het Oude Griekenland de Grieken hun brood met olie, kruiden en kaas belegden, waarvan sommigen geloven dat dit het begin is van de "pizza"?

2. Een vel bladerdeeg bedekt met kaas en honing en vervolgens op smaak gebracht door laurierblaadjes werd ontwikkeld door de Romeinen? 

3. De moderne pizza begon in Italië als de Napolitaanse flatbrad

4. Pizzaketen Otomat de meest cheesiest pizza lanceert dat exclusief via Deliveroo beschikbaar zal zijn vanaf donderdag 5 september tot 12 september?

 

Otomat x Deliveroo


Naar aanleiding van National Cheeese Pizza Day stelt Otomat gedurende één week een vier kazen pizza ter beschikking op Deliveroo. Welke kazen mag je verwachten? De scherpe geur, maar volle smaak van Herve Le Vieux Moulin, een Chimay Classic en een harde kaas met zachte smaak, de Groentaler. De pizza wordt afgewerkt met oude Gouda.

Bestel via deliveroo.be jouw limited edition pizza belegen met meer 4 soorten Belgische kazen bij Otomat in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent en Leuven. Voor €14,90 geniet je van een exclusieve pizza en voor €2 extra van een bijpassende Vedett.

Maureen Richard

 

Daphné Bonami

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.