DELIVEROO tipt: een romantische avond bij je thuis

Nu is het ideale moment om qualitytime met je partner in te plannen. Ook al zit je gedurende de quarantaine 24/7 samen, is het belangrijk om eens een echt moment voor jullie twee in te plannen. Laat jullie beiden verleiden door onderstaande tips en laat jullie verwennen met de romantische gerechten die dankzij Deliveroo veilig aan huis worden geleverd.

Jullie gaan samen slapen, ontbijten samen en waar jullie wegen normaliter zouden scheiden richting werk, werken jullie nu ook nog eens samen. In tijden van quarantaine is het dus belangrijk dat we even een moment voor onszelf inplannen, maar ook een moment waar volop aandacht wordt besteed aan elkaar.

Blijf het vlammetje in de relatie aanwakkeren met enkele van onderstaande tips:

  • Speel een spel! Haal de speelkaarten of je favoriete gezelschapsspel uit de kast en ga de strijd met elkaar aan;
  • Zorg voor een leuke setting om de avond door te brengen. Schuif je meubels aan de kant en organiseer bijvoorbeeld een romantische picknick bij kaarslicht;
  • De vurige warmte van kaarsen zorgen voor de meest romantische setting;
  • kleed je beide op en laat je van je beste kant zien

Tijdens zo'n romantische avond kan een lekkere cocktail, wijn en lekkere sharing gerechten niet ontbreken. Sloof jezelf of je partner niet uit in de keuken, maar laat je verwennen door de lokale restaurants in je buurt die dankzij de Deliveroo-riders gerechten tot bij je thuis brengen.

Antwerpen

Brugge

Gent

  • Door 73 voor een fancy sharing diner;

Mechelen

  • Dim Sum voor de sappigste dim sum's om te delen

Kortrijk

Hasselt

  • Akropolis voor Mediterraanse gerechten om te delen

Leuven

  • Baracca voor de beste pizza van 't Stad

Maureen Richard

 

Daphné Bonami

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.