DELIVEROO vergezelt je tijdens het aanschuiven in de rij voor de Backstreet Boys

Goed nieuws voor alle fans van de Backstreet Boys: er is een nieuwe tour die op woensdag 22 mei neerstrijkt in het Sportpaleis in Antwerpen. Nog beter nieuws is dat je tijdens het aanschuiven in de rij voor dit grandioze concert een bestelling kan plaatsen via Deliveroo zodat je de tijd kan doden door te genieten van een lekkere snack of drankje.

Bezoekers van het optreden van de Backstreet Boys kunnen via Deliveroo.be of de app met een klik op de knop een bestelling plaatsen die door Deliveroo-rijders binnen 30 minuten rechtstreeks in de rij wordt gebracht. Dus als je het gezellig wilt maken tijdens het aanschuiven of je hebt onverwacht een hongertje? Deliveroo staat voor je klaar om aan jouw eetbehoeften te voldoen.

Via Deliveroo kan je een bestelling plaatsen die niet alleen aan wachtrijen, maar ook op het strand of het park kan worden geleverd. 

 

Over Deliveroo 
Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 80.000 van de meest geliefde restaurants, evenals meer dan 60.000 rijders om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo's hoofdkantoor bevindt zich in Londen. Het bedrijf werkt met meer dan 2.500 werknemers in kantoren over de hele wereld.

Deliveroo is actief in meer dan 500 steden in 14 landen, waaronder Australië, België, Frankrijk, Duitsland, Hongkong, Italië, Ierland, Nederland, Singapore, Spanje, Taiwan, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk. In België is Deliveroo marktleider en actief in 12 steden. De bezorgservice werkt in ons land met meer dan 1.400 restaurants.  ​

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.​

 

Voor meer info, beeldmateriaal of bij vragen, aarzel niet om contact op te nemen met:

Maureen Richard
maureen@talkie.be
0483 096 038

Daphné Bonami
daphne@talkie.be
0476 52 54 62

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.