Deliveroo verrast met egg-stravagante chocolade eieren voor Pasen!

Pasen is een feestdag naar ieders hart of moeten we zeggen naar ieders maag? In samenwerking met The Belgian Chocolate Makers verrast Deliveroo met een gelimiteerde editie aan chocolade eieren met bijzondere smaken. 
Egg-citing!  

Het is weer de tijd van het jaar dat we overal chocolade eieren en paashazen zien opduiken. Eitjes met pure-, melk- en witte chocolade, met hazelnootvulling of praliné, het kan allemaal! Hoewel je niets verkeerd kan doen met de traditionele smaken van chocolade eitjes, wou Deliveroo de uitdaging aangaan om nieuwe, bijzondere smaken van heerlijkheid te ontwikkelen.

Samen met The Belgian Chocolate Makers stak Deliveroo de koppen bijeen om te komen tot 4 unieke, nog niet eerder gerealiseerde, smaken die het aanbod van Deliveroo perfect weerspiegelt. 

Ik ben een chocoladepurist, dus mijn eerste reactie was dat de samenwerking niet mogelijk zou zijn. Maar hoe langer ik nadacht over de suggesties van Deliveroo, hoe meer ik begon uit te testen en smaken begon te combineren. De ideeën zijn waanzinnig origineel en ik ben erg enthousiast over het resultaat! Mijn favoriet? Het sushi ei!” - Elisabetta Passafaro - chocolatier bij The Belgian Chocolate Makers.

Sushi

Sushi-lovers mogen zeker uitkijken naar dit bijzondere eitje. Lekker spicy door de wasabi, maar nog steeds verrassend lekker. De combinatie met de crispy rice zorgt voor de ideale balans en textuur.

Pizza Hawaii

Er is heel veel discussie of ananas nu wel of niet op pizza thuishoort. Deliveroo is er alvast van overtuigd dat dat wel kan én dat het zelfs perfect is voor een heerlijk chocolade-ei. 

Banana milkshake

Een combinatie die iedereen wel kan smaken, is de klassieker banaan en chocolade. Het bittere van de chocolade samen met het zoete van de banaan is hemels. Het eitje doet je gegarandeerd verlangen naar een heerlijke banana-chocolate milkshake!

Poké bowl

Poké bowls zijn helemaal trendy en dus onmisbaar in de selectie paaseieren van Deliveroo. De combinatie van de crispy rice en de mango in de chocolade, zorgt ervoor dat je je helemaal waant in poké bowl-land!

De gelimiteerde chocolade eieren zijn exclusief beschikbaar via Deliveroo.be bij Otomat in AntwerpenGent & Leuven, The Belgian Chocolate Makers in Brussel en Surfside Poké in Namen en Luik.

Het aanbod is uitsluitend beschikbaar tijdens de paasvakantie van vrijdag 2 april tot en met zondag 18 april 2018. Voor een doosje chocolade eieren met 4 unieke smaken betaal je € 10,-.

Daphné Bonami

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.