Deliveroo viert samen met jou 'Beer & Pizza Day

Pizza en bier, dat is een combinatie die velen wel weten te lusten. Het is precies om die reden dat er sedert vele jaren op 9 oktober een internationale 'Beer & Pizza Day' bestaat. Deliveroo laat deze unieke dag zeker niet onopgemerkt voorbijgaan en organiseert samen met het bekende pizza-restaurant Otomat een speciale actie om dit te vieren! 

Wat velen niet weten is dat pizza en bier een uitstekende combinatie vormen. Otomat, het gekende pizza-restaurant uit Leuven, Gent en Antwerpen, is heer en meester in het combineren van een heerlijke pizza en het perfecte biertje. Deliveroo werkt daarom samen met Otomat om 'Beer & Pizza Day' in de kijker te zetten.

Deliveroo voerde recent ook een onderzoek naar de drankkeuze van haar consument:

  • De helft van de Belgische bierdrinkers geeft aan het leuk te vinden om hun bierkeuze aan te passen aan datgene wat ze eten, en dat geldt evenzeer voor mannen als vrouwen.
  • 10% van de Belgische bierdrinkers gaan bij een online bestelling voor eten, hier ook een bijhorend biertje bij bestellen.

Otomat biedt daarom bij elke pizza-bestelling via Deliveroo het perfecte, bijpassende biertje gratis aan. Deze actie zal enkel geldig zijn op 9 oktober voor 'Pizza & Beer Day' bij Otomat in Leuven, Gent en Antwerpen. 

- Otomat — Antwerpen, LeuvenGent.

Deborah Dekrem

Walkie Talkie

Maureen Richard

Walkie Talkie

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.