DELIVEROO wenst hun moslim klanten een fijne Ramadan toe

De vastenmaand voor de moslims gaat bijna weer van start. In deze periode staat ook Deliveroo klaar voor hun moslim klanten! Tijdens de Ramadan past Deliveroo de openingsuren van een selectie Halal restaurants aan, zodat moslims ook tijdens de vastenmaand beroep kunnen doen op de bezorgservice.

De Ramadan is de negende maand in de islamitisch kalender en begint dit jaar op maandag 6 mei en duurt tot en met dinsdag 4 juni. Het is een speciale maand waarin tussen schemer voor zonsopkomst en zonsondergang wordt gevast. 

Als het donker is, na het breken van de vasten (de iftaar), mag er gegeten en gedronken worden en staat Deliveroo klaar om er een feest van te kunnen maken. Op Deliveroo.be kan je specifiek zoeken naar restaurants in je buurt die Halalaanbieden.

Plaats tijdens de Ramadan een late night bestelling tot 5u 's ochtends op Deliveroo.be of via de app bij Panorama FamilyAlmas al ShamChicken Way BrusselsAvanti BrusselsAmon-ReCouleur Safran en Snack Grillades Panios in Brussel en bij LivaKebab in Antwerpen.
 

Over Deliveroo 
Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 80.000 van de meest geliefde restaurants, evenals meer dan 60.000 rijders om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo's hoofdkantoor bevindt zich in Londen. Het bedrijf werkt met meer dan 2.500 werknemers in kantoren over de hele wereld.

Deliveroo is actief in meer dan 500 steden in 14 landen, waaronder Australië, België, Frankrijk, Duitsland, Hongkong, Italië, Ierland, Nederland, Singapore, Spanje, Taiwan, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk. In België is Deliveroo marktleider en actief in 12 steden. De bezorgservice werkt in ons land met meer dan 1.400 restaurants.  ​

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.​

Voor meer info, beeldmateriaal of bij vragen, aarzel niet om contact op te nemen met:

Maureen Richard
maureen@talkie.be
0483 096 038

Daphné Bonami
daphne@talkie.be
0476 52 54 62

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.