Deliveroo wordt Deloveroo tijdens Brussels Pride

Bezorgservice Deliveroo krijgt tijdelijk een nieuwe look voor het Brussels Pride Festival van maandag 14 tot maandag 21 mei. Niet alleen het logo wordt volledig ondergedompeld in regenboogkleuren, ook de brand name zal voor de gelegenheid omgedoopt worden tot Deloveroo. 

Tijdens het Brussels Pride Festival (14 - 21 mei) ziet het logo van Deliveroo er nóg kleurrijker uit. Een tijdelijke rebranding tot Deloveroo en de iconische regenboog-kleuren van Pride vervangen tijdens het Brussels Pride Festival het gekende turquoise Deliveroo-kleurenpallet. Ook de app en enkele riders krijgen voor de gelegenheid een make-over ter ondersteuning van Pride en de LGBTQ-community.

De hele week zal in het teken staan van regenboogkleuren, dus ook het eten! Je zal, exclusief op Deliveroo, bij verschillende restaurants 'Regenboog Pride gerechten' kunnen bestellen. Populaire gerechten uit de deelnemende restaurants krijgen a touch of Pride. Wie wordt daar nu niet blij van?

Een greep uit het aanbod:

Deborah Dekrem

Walkie Talkie

Maureen Richard

Walkie Talkie

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.