DELIVEROO zorgt voor een onvergetelijk paasfeest bij je thuis!

Heerlijke chocolade-eitjes aan huis geleverd dankzij Deliveroo

Dit jaar ziet de Paasvakantie er voor velen anders uit dan voorgaande jaren. Geen grote familieuitstapjes of vrienden die op bezoek komen. Toch houdt de huidige situatie ons niet tegen om op een originele manier Pasen te vieren. En dat doen we met heerlijke chocolade-eieren die dankzij Deliveroo aan huis worden geleverd!

Met Pasen start de lente pas echt! De perfecte gelegenheid om een heerlijke brunch te delen met familie of vrienden en een duivelse eitjeszoektocht te organiseren voor grote en kleine lekkerbekken. Dit jaar zullen we het Paasgebeuren echter op een andere manier dienen aan te pakken. Uiteraard blijven chocolade-eieren onmisbaar om er een feestelijk gebeuren van te maken!

Ontdek hieronder waar je heerlijke chocolade-eieren kunt bestellen via Deliveroo.be:

Weet jij al hoe je Pasen zal vieren? Graag sommen wij alvast enkele tips op:

  • Verwen jezelf (en je gezin) met een heerlijke Paasbrunch. Bij Panos in Gent en Renard Bakery of Delitraiteur in Brussel kan je een assortiment koffiekoeken en andere zoetigheden bestellen.
  • Organiseer een Paaszoektocht in de tuin of je appartement. Creativiteit is aangewezen!
  • Zak onderuit en bekijk een film of serie om je in helemaal in de sfeer van Pasen te brengen. Denk maar aan Pieter KonijnThe Story of God with Morgan FreemanRise of the GuardiansA.D. Kingdom and Empire of Rebellion

Deliveroo wenst jou een Vrolijk Pasen!

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.