Deliveroo's Food guide: het beste van Gent in 12u

De Gentse food scène verandert met een onvoorstelbare snelheid. Gelukkig kan je steeds beroep doen op de nummer 1 foodie: Deliveroo! Het bezorgplatform zorgt niet alleen voor een heerlijke Kastart op druilerige dagen of een energizing Fitchen tijdens de lunch. Gedurende elk uur van de dag kan je nieuwe keukens of klassiekers ontdekken die aan jouw deur, die van je vrienden of op kantoor worden geleverd. Benieuwd naar wat Deliveroo en Gent je elk uur van de dag te bieden hebben?

08u30 - 10u00

Je hoeft de kou niet van ‘s ochtends vroeg te trotseren! Deliveroo wekt je met het geluid van de deurbel en een healthy ontbijt van Oats Day Long. Deze keer geen yoghurt met granola en fruituit de koelkast, maar één van de hartverwarmende havermout bowls, de haverpannenkoekjes, of een van hun krachtpatser sapjes!

 10u00-11u30

Tussen alle meetings of telefoontjes door, is het tijd voor koffie! Ook warme dranken kan je veilig via Deliveroo laten bezorgen om je in no-time helemaal op te warmen met één van de winterkoffie's van 8tea5. Hazelnut Mocha, Nutella Milk, Coco macchiato, of de Winter special Honeydew? Aan jou de keuze! 

12u00-14u00

Snelle lunch? Helemaal nieuw in Gent is: Ruba, een gloednieuwe gezonde saladebar. Een concept dat eerder het levenslicht zag in Leuven en wegens succes ook niet in de studentenstad van Gent kon ontbreken. Op zoek naar nog meer gezonde alternatieven? Ook bij Fitchen kan je zelf je salades samenstellen en bij Souplounge heb je keuze uit verschillende verse soepen. 

15u00 - 17u00 

Al meer dan 13 jaar is Julie’s House een vaste waarde en sinds de aanwezigheid van de bezorgservice in Gent, ook meteen een onmisbare hotspot op het platform! De verschillende formules van ontbijt en koffie tot taart en afternoon tea zorgen ervoor dat je bij Julie’s House zeker iets vindt waarvan je zult watertanden.

 18u00 - 22u00

Nog zo’n (G)olden food gem is ongetwijfeld De Kastart. In 2021 stond de iconische spaghetti Kastart van De Kastart op 78 in de lijst van de 100 populairste gerechten op Deliveroo wereldwijd! Vandaag is de grote spaghetti Kastart het 5e meest bestelde gerecht op Deliveroo in Gent. Nog zo’n vaste waarde naast Kastart is Bocca, met zijn Bocca met spek dat tevens het populairste gerecht is in Gent!

 

 23u00 - ...

Ben je nog laat aan het studeren, aan het werk of heb je een kleine honger? Als stad onder de studenten, is het een makkie om ook ‘s avonds laat jouw favorieten te bestellen. Twee nieuwe foodspots voor een late night snack zijn Frituur Marcel en Friet Bar. Onmisbaar in dit lijstje is de Gentse food gem Frituur Frans Hooiaardhet 2e meest populaire restaurant in Gent op het platform, die de top 100 vorig jaar afsloot met een heerlijke stoofvleessaus, krokante ajuintjes, mayonnaise, satékruiden en frietjes of kortom een Julientje

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.