Deliveroo's Food guide:5 redenen waarom Brussel zo goed smaakt

Heb je ook zo’n drukke agenda, maar wil je niet missen welke nieuwe food gems er in je stad ontpoppen? Deliveroo verzamelt speciaal voor jou de nieuwste adresjes alsook enkele klassiekers in Brussel die je ongetwijfeld deze maand moet proeven. En het goede nieuws? Je kan lekker warm binnen blijven, want Deliveroo bezorgt je het beste van wat Brussel te bieden heeft, bij je thuis! 

Dat Brussel heel wat Franse invloeden heeft, is geen verrassing! En dat bewijst ook nog maar eens het meest populaire gerecht op Deliveroo in Brussel: de pain au chocolat van Renard Bakery. Maar er is meer! In onze hoofdstad groeien nieuwe food adresjes als paddestoelen uit de grond! Om up to date te zijn met wat er in de Brusselse scène speelt, houdt Deliveroo je up to speed

BBB - Best Burgers in Brussels

Intussen is de hamburger uitgegroeid tot een klassieker onder de streetfood. En toch blijft de hype aanhouden! De nieuwste variant op een classic burger is de smashed burger van Saucy Buns die vergezeld gaat van waffle fries of potato smileys. Dat My Tannour lekkere vleesjes kan maken, dat weten intussen alle Brusselaars. Hun nieuwste tent Georges - Burgers by My Tannour belooft dan ook een hemels paradijs voor de burger liefhebbers! Verder is de ultieme combo de wrap steak van G La Dalle! Zoals de naam doet vermoeden, het is een steak in een wrap! Wordt dit dé nieuwe hamburger trend van 2023? 

Saucy Buns

Mediterraanse keuken

De zon op je bord? Daarvoor hoef je niet het vliegtuig te nemen naar Spanje, Zuid-Frankrijk, Italië of Griekenland! Bij het eerder vernoemde streetfood restaurant My Tannour word je ondergedompeld in de Syrische keuken van zodra je een hap neemt van het gelijknamige op houtskool gebakken broodje, tannour. Een niet te missen food gem in Brussel! En ook Greek street food moet niet onderdoen met zijn smaakvolle gerechten van souvlaki en tzatziki tot bifteki en kolokithakia. Zo te bestellen bij Greek Sharing Experience by IDEA. Als je niet kan kiezen tussen al deze lekkere kleine gerechtjes, dan kan je best het degustatiemenu van O Liban nemen.

Greek Sharing Experience by IDEA

 

Dit zijn de meest populaire gerechten in Brussel op Deliveroo:

1. Pain au chocolat - Renard Bakery

2. Durum - Snack Bodrum

3. Grote friet - Chez Fernand

4. Rockefeller Burger - Manhattn’s Burgers Boondael

5. Make your own Bowl - Hawaiian Poké Bowl (Dockx Shopping)

 

Zoeter dan zoet

Zoetekauwen halen hun hart op bij Capoue waar je niet één, twee, … maar vijf bolletjes ijs kunt combineren met de gekste smaken. Veilig aan huis bezorgd dankzij Deliveroo! Kenners van de stad, zullen niet ontkennen dat Renard Bakery de go to is voor het beste brood en patéékes! Deze maand kan je er trouwens hun gezoete herfst creaties ontdekken.

La bella Belgica

Ook voor een verse pasta of een heerlijke pizza, hoef je je zetel niet uit. Brussel telt al minstens 400 Italiaanse adresjes op het bezorg platform alleen waarbij je je meteen aan de Italiaanse Rivièra waant. Deliveroo’s TOP 3? Da Toni voor hun populaire pizza Parmigiana, Piccolo Padrino voor een Rigatoni alla norma en Paolo’s Idea Pizzeria voor de klassieker onder de klassiekers, een margherita.

Belgische friet

Meer Brussels dan dit wordt het niet: Broebbeleir in Ukkel! Een traditionele Belgische frituur in het hart van de Marollen. Voor een Bicky Cheese ben je bij Chez Fernand aan het juiste adres. Voor de volledige onderdompeling in de Belgische keuken, bestel je bij La Frite de Forest een kip met friet en mayonaise! 

Renard Bakery

Da Toni

Broebbeleir

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.