DELIVEROO's food horoscoop: je bent wat je eet!

Met de bekende uitstpraak “Je bent wat je eet” in het achterhoofd, ging Deliveroo opzoek naar welk gerecht het beste aansluit bij jouw sterrenbeeld. Niet alleen handig om je eetvoorkeuren te achterhalen, maar het bezorgt je ook een pak minder keuzestress tijdens het plaatsen van jouw Deliveroo-bestelling.
Benieuwd welk eten bij jouw sterrenbeeld past? 

Steenbok (23 december - 20 januari)

Mensen met het astrologische teken Steenbok zijn gedisciplineerd en eten het liefste thuis. Je doet deze persoon geen plezier met een avondje op restaurant. Hij is een grote fan van Deliveroo en kiest steeds een betrouwbare en gezonde optie. 
Deliveroo-tip: Caesar Salade van Le Pain Quotidien.

 

Waterman (21 januari- 18 februari)

Nieuwsgierig en ontdekt graag nieuwe gerechten. Hij staat te springen om de nieuwe food trends voor 2020 (die Deliveroo eind december onthult) te ontdekken. De waterman zit vol fantasie en houdt van atypische, exotische gerechten. 
Deliveroo-tip: Thaise curry van Les Larmes du Tigres

 

 

Vissen (19 februari - 20 maart) 

Zoet of hartig, een vis kan de hele dag door knabbelen zonder te stoppen. Een lekker stuk taart zal een vis niet snel afslaan, om te delen of om in hun eentje op te smullen.  
Deliveroo-tip: Cheesecake van Julie's House
 

 

  Ram (21 maart - 20 april)

  Dynamisch, zelfverzekerd en positief. Een sportman bij uitstek en kan ongeduldig zijn. Kiest voor simpele en eenvoudig op te eten gerechten. Soms heeft de ram de neiging om meer te eten dan hij zou mogen. 
  Deliveroo-tip: frietjes van Frituur Rombout

   

   Stier (21 april - 21 mei)  

   Het meest hebzuchtige teken. De levensgenieter! Stieren houden van lekker eten met een goed glas wijn. Wat past er beter bij een glas wijn dan een goed belegde pizza of raclette? 
   Deliveroo-tip: raclette van Les Fondus de la Raclette

    

    

   Tweeling (22 mei - 21 juni)

   Eet wanneer hij wil zonder zich zorgen te maken over calorieën. Is vooral opzoek naar comfort food om zich te relaxen. Je doet een tweeling geen plezier met een pizza Hawaï.

   Deliveroo-tip: nacho's met gesmolten kaas van Tex Mex 

    

   Kreeft (21 juni - 23 juli)  

   Kreeften zijn emotioneel en geduldig. Ze nemen graag hun tijd om te eten, samen met anderen. Maar eten delen, dat doet een kreeft liever niet!
   Deliveroo-tip: pasta van Bavet 

    

    Leeuw (24 juli - 23 augustus)

    Mensen met het sterrenbeeld leeuw zijn warm en genieten van volop van het leven. Ze houden van luxueus eten. Liever één grote maaltijd dan verschillende kleine hapjes doorheen de dag. Bij een leeuw past de leuze "hoe meer zielen, hoe meer vreugde" aan tafel. 
    Deliveroo-tip: Burrata van Tero

     

    Maagd (24 augustus - 23 september) 

    Wordt gekenmerkt aan een gezonde levensstijl. Is perfectionistisch en houdt van instagrammable gerechten.

    Deliveroo-tip: poké bowl van Poké Tiki
     

    Weegschaal (24 september - 23 oktober)  

    Op en top bourgondiër, die graag gastronomisch eet. Heeft behoefte aan een evenwicht in voeding, werk, ontspanning en relaties. 
    Deliveroo-tip: kaasplank van Le Plateau du Berger

     

    Schorpioen (24 oktober - 22 november) 

    Houden van pittige gerechten net zoals zijn karakter. Door zijn passie voor het leven, eet de schorpioen wel eens teveel, maar enkel gerecht die hij echt lekker vindt.

    Deliveroo-tip: chili con carne van Tex Mex
     

    Boogschutter (23 november - 22 december) 

    Het sterrenbeeld boogschutter houdt van de sociale kant van eten. Eet en deelt graag samen met vrienden. Hij is avontuurlijk en optimistisch, en nemen hun comfort food niet te serieus. Houdt van variëteit, het mag al een iets anders zijn, in gezelschap weliswaar. 
    Deliveroo-tip: tapas bord van El Puerto

     

     

    Over Deliveroo 
    Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 50.000 van de meest geliefde restaurants, evenals meer dan 50.000 rijders om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo's hoofdkantoor bevindt zich in Londen. Het bedrijf werkt met meer dan 2.000 werknemers in kantoren over de hele wereld.

    Deliveroo is actief in meer dan 500 steden in 13 landen, waaronder Australië, België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Nederland, Singapore, Spanje, Taiwan, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk. In België is Deliveroo marktleider en actief in 13 steden. De bezorgservice werkt in ons land met meer dan 1.400 restaurants.  ​

    Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.​

    Persberichten in je mailbox

    Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

    Over Deliveroo

    Over Deliveroo

    Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

    Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

    Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.