Dit is de ultieme BELiveroo-burger die je tijdens het toernooi kunt bestellen via Deliveroo

Proef de kleuren van onze nationale vlag in één hamburger

We hebben een jaar moeten wachten, maar binnen 3 dagen is het zover! Ons land kleurt reeds zwart-geel-rood en de bakken bier worden aangesleept. Het enige dat nog ontbreekt is een bijpassende snack om de wedstrijden te kunnen smaken. Deliveroo pakt dit jaar uit met een gelimiteerde tricolore hamburger: de BELiveroo-burger.​

Deze week start het Europees kampioenschap voetbal. België behaalde afgelopen decennia reeds brons en zilver, maar zullen ze dit jaar goud binnenhalen? Om hen alvast een extra duwtje in de rug te geven, komt Deliveroo in samenwerking met The First Color Burgers met een exclusieve hamburger in het thema van onze nationale ploeg. 

Dit is echter niet zomaar de zoveelste driekleur-hamburger die op de markt wordt gebracht. Deliveroo een The First Color Burgers gingen voor een 100% Belgische burger met Belgisch Angus vlees, Oud Brugge kaas, gefrituurde uitjes, tomaten, augurken, salade en een geheime Belgische burger saus. 

Als kers op de taart, kregen de broodjes een natuurlijke kleuring zodat de BELiveroo-burger de enige echte Belgische tricolore hamburger allertijden is! Deliveroo hoopt hiermee dat onze spelers de Europese beker mee naar huis nemen. Alvast benieuwd wanneer ons land ten strijde trekt?

12/06  België - Rusland
17/06 Denemarken - België
21/06 Finland - België

Kijk je vol spanning mee naar het Europese toernooi? Dan heb je ongetwijfeld wel een vettige hamburger verdient! Het gelimiteerde aanbod van de BELiveroo hamburger is uitsluitend verkrijgbaar bij The First Color Burgers via Deliveroo.be voor de prijs van € 9,50 en je kan er Belgische frietjes bij bestellen voor slechts € 2,00. Aanbod verkrijgbaar van 11 juni tot 11 juli 2021.

Daphné Bonami

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.