Dit moét je proeven: de croquembouche van Deliveroo

Als je een kerstdiner host, wil je wellicht indruk maken op je moeder, schoonmoeder, geliefde of andere strenge gasten, wat de nodige stress met zich meebrengt. Niet nodig dit jaar, want Deliveroo lanceert een eigen creatie van hét dessert van het jaar, waar zelfs de New York Times over schreef: de croquembouche! Deze buche 2.0 is hét dessert dat je dit jaar met kerst moét serveren.

 “Did someone say Croquembouche?” Croquembouche. Soesjes gevuld met crème, gestapeld in de vorm van een mini kerstboom. Ja, ook op socials is dit impressionante gebak een echte hit! Een feestelijke versie voor de feestdagen kon niet uitblijven en dus brengt Deliveroo in samenwerking met het Brusselse La Fleur Du Pain een exclusieve, feestelijke versie van het trendy gebak. Het resultaat? Een exclusieve croquembouche voor twaalf personen met als verpakking een schattig kersthuisje. 

De croquembouche zorgt trouwens voor het ultieme kerstgevoel op tafel, dankzij de warme en kruidige speculaas smaak. Vertaald als “knisper in de mond”, zou het gebak bij elke hap een bevredigend knispergeluid moeten voortbrengen. Het gebak bestaat uit een basis van luchtig soezendeeg gevuld met romige banketbakkersroom, waarin heerlijke stukjes speculaasdeeg zijn verwerkt. Deze vulling geeft de Croquembouche zijn karakteristieke speculaassmaak en zorgt voor een perfecte balans tussen knapperig en romig. Het vanilleglazuur zorgt voor de final touch op dit zoete gebak

Vanaf vrijdag 22 december kan je de feestelijke crooquembouche* bestellen via Deliveroo.be voor € 20,00 bij La Fleur Du Pain in Brussel.** Wees er snel bij, want de aantallen zijn beperkt!

*Allergenen: gluten, lactose, ei, soja, sesam en noten

 **T&C's: Verkrijgbaar bij La Fleur Du Pain in Brussel,-. Zolang de voorraad strekt en kan op elk moment worden teruggetrokken. Geografische beperkingen kunnen van toepassing zijn. 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.