Een "black meal" voor Black Friday bij Deliveroo

23 november is een hoogdag voor alle soldenjagers. Op deze dag zal namelijk dit jaar de heuse 'Black Friday' plaatsvinden. Het concept dat kwam overgevlogen van de VS wordt ieder jaar populairder, en dat zal dit jaar niet anders zijn. Na zo'n heuse shoppingtrip is een heerlijke maaltijd de ideale afsluiter. Deliveroo begrijpt dit volledig en zet voor deze speciale gelegenheid enkele 'zwarte' gerechten op het menu. 

Op Black Friday bieden enorm veel merken hun producten aan met een fikse korting. Deze 'zwarte vrijdag' trekt al jarenlang een enorme massa aan, waardoor sommige winkels reeds rond 4 uur 's ochtends opengaan. Ook 'zwart voedsel' is al enkele jaren een echte hype. Een zwart broodje of een zwarte hamburger, het kan allemaal! Speciaal voor Black Friday zet Deliveroo enkele zwarte gerechten op het menu. Zowel in Brussel als Luik zal je terecht kunnen voor een zwarte bagel of een hamburger met zwart brood. 

Omdat Black Friday gepaard gaat met fikse kortingen, ontspringt Deliveroo de dans niet. Op vrijdag 23 november zal je namelijk met een kortingscode goedkoper jouw favoriete, al dan niet 'zwarte', gerechten kunnen bestellen via de app en website.

Bij de volgende restaurants kan je terecht om een 'zwarte maaltijd' te bestellen: 

  • Huggy's Bar - Brussel en ​Luik
    • De Magic Tom Burger zal beschikbaar zijn met zwart brood
  • Bagel Corner - Brussel en Luik
    • Alle bagels zullen beschikbaar zijn met zwart brood

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.