Een last minute geschenk voor Vaderdag met DELIVEROO!

Dit weekend staan de papa's in de schijnwerpers! Heb je nog geen tijd gehad om een cadeau voor hem te vinden? Maak je geen zorgen! Dit jaar helpt Deliveroo je met het vinden van het perfecte cadeau, zelfs op het laatste moment.

Wil je Vaderdag vieren, maar heb je geen tijd meer om nog naar de winkel te gaan? Geen paniek, Deliveroo helpt met het voorstel om hem een lekker biertje of een goede fles wijn cadeau te geven. Je zal hem zeker tevreden stellen! 

Ga naar de website Deliveroo.be of de applicatie en bestel jouw ultieme Vaderdag cadeau bij een van de voorgestelde restaurants. Je lieve vader ontvangt zijn cadeau binnen de 30 minuten! 


Ontdek hieronder enkele mogelijkheden:  

 • Als je vader een bierliefhebber is:
  • In Antwerpen vind je jouw geluk bij Antwerp City Brewery De Koninck
  • Bestel in Brussel een biertje bij Moment wine & Beer
 • Als je vader een wijnliefhebber is:  
  • Bestel in Brussel bij De Coninck Wine of Jane's
  • Bestel in Antwerpen bij Fine Wine JunkiesCaviste Lelièvre of Anverres
  • In Gent verwent EVÍN Wine Store & Bar jouw vader graag! 


Over Deliveroo 

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 80.000 van de meest geliefde restaurants, evenals meer dan 60.000 rijders om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo's hoofdkantoor bevindt zich in Londen. Het bedrijf werkt met meer dan 2.500 werknemers in kantoren over de hele wereld.

Deliveroo is actief in meer dan 500 steden in 14 landen, waaronder Australië, België, Frankrijk, Duitsland, Hongkong, Italië, Ierland, Nederland, Singapore, Spanje, Taiwan, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk. In België is Deliveroo marktleider en actief in 12 steden. De bezorgservice werkt in ons land met meer dan 1.400 restaurants.  ​

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.​

Voor meer info, beeldmateriaal of bij vragen, aarzel niet om contact op te nemen met:

Maureen Richard
maureen@talkie.be
0483 096 038

Daphné Bonami
daphne@talkie.be
0476 52 54 62

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.