Een smaakvolle examenperiode dankzij Deliveroo

Hoera! Een nieuw jaar is van start gegaan en iedereen begint vol goede voornemens aan 2019. Voor alle studenten betekent de start van een nieuw jaar ook het startsein van de examenperiode. Een maand lang kruipen ze achter hun boeken, en dit heeft als gevolg dat gezond eten van de planning verdwijnt. Deliveroo steunt alle studenten en plaatst enkele brainfoods in de kijker! 

De blok is voor veel studenten een helse periode vol stress en tijdsdruk. Van 's ochtends tot 's avonds ploeteren door een gigantische berg leerstof. Studeren is dé prioriteit, een gezonde maaltijd is dat op dat moment niet.

Deliveroo besloot daarom samen te werken met een Brussels restaurant om een gezond 'blok'-menu aan te bieden voor Brusselse studenten, maar ook de andere studentensteden worden niet vergeten. Zo bespaar je als student tijd én heb je jouw dagelijkse portie brainfood binnen, gezond en goedkoop! Laat die fast food maar links liggen, want via Deliveroo krijg je heerlijke maaltijden met verse ingrediënten zoals vis en groenten om je concentratievermogen te verbeteren. 

Bij de Brusselse sushi-keten Sushiriakan je op vijf verschillende locaties in onze hoofdstad een "blok-menu" terugvinden. Voor slechts €11,90 bestel je bij hen een tacomaï en een side-dish. Smullen!

Download hier beelden in hoge resolutie: http://press.talkie.be/nl/dir/blocus-menu

Andere restaurants waar je via Deliveroo een gezonde maaltijd kan bestellen vind je hier:

 

Maureen Richard

Walkie Talkie

Quentin Glodé

Walkie Talkie

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.