Eetbare kerstboom van Deliveroo siert Brusselse kerstmarkt

Op 23 december zal de kerstmarkt van Brussel niet één, maar twee kerstbomen tellen! Deliveroo stunt en plaatst een gigantische kerstboom aan de Brusselse Beurs. En er is meer! Deze constructie zal volledig eetbaar zijn. Passanten ontvangen, na het installeren van de Deliveroo app, een heerlijk eetbaar kerstcadeautje uit België's eerste eetbare kerstboom.​

Deliveroo is helemaal in de Christmas mood en geeft haar gebruikers graag iets terug. Op zondag 23 december kan iedereen een hapje komen nemen van een gigantische eetbare kerstboom die Deliveroo voor enkele uren neerzet op de Brusselse kerstmarkt. Deze 'Edible Christmas tree' zal maar liefst 4 meter hoog en 4 meter breed zijn, en zal pronken naast de Beurs van Brussel.

Voorbijgangers die een hapje uit de kerstboom willen, dienen enkel de applicatie van Deliveroo op hun smartphone te tonen of te installeren. Wie dit doet, ontdekt dat het lekkere hapje uit de 'Edible Christmas tree' niets minder is dan een échte en overheerlijke donut van Hoeked Doughnuts. 

Praktische informatie:

  • Locatie: Beurs van Brussel
  • Uur: 12u t.e.m. totale uitverkoop

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Deliveroo

Over Deliveroo

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 115.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 135.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met kantoren over de hele wereld. 

Deliveroo is actief in 10 markten, waaronder België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op: www.deliveroo.beFacebookInstagram.